Mihai Stoica îi face echipa lui Elias Charalambous! Anunţ clar al oficialului de la FCSB. Jucătorul care ar urma să plece

Mihai Stoica îi face echipa lui Elias Charalambous. Oficialul celor de la FCSB a anunțat numele fotbalistului care ar putea să plece, după ce a jucat doar trei meciuri în acest sezon.

Andrei Vlad, rezerva lui Ștefan Târnovanu, a dorit să se transfere și în vara anului trecut, dar atunci Gigi Becali s-a opus. Goalkeeperul nu a prins în acest sezon niciun meci în Superliga.

Mihai Stoica îi face echipa lui Elias Charalambous

Mihai Stoica a lămurit situația portarului Andrei Vlad (25 de ani). Contractul portarului va expira în iarna lui 2024, iar în vară va intra în ultimele 6 luni de contract.

Rezerva lui Ștefan Târnovanu (23 de ani) nu a jucat aproape deloc tot sezonul și a anunțat în urmă cu ceva vreme că ar vrea să plece de la echipa lui Gigi Becali. Stoica spune că, în cazul în care acesta va pleca, atunci FCSB va aduce un nou goalkeeper.

„Dacă va pleca Andrei Vlad în vară, vine alt portar, da, de rezervă. Târnovanu va fi titular și în sezonul viitor”, a anunțat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Andrei Vlad a fost folosit doar în meciurile din Cupa României. A jucat cu FC Bihor, într-o partidă câștigată în septembrie cu 2-0, cu Oțelul (1-1) și cu FCU Craiova (0-2).

Portarul de 24 de ani a fost trecut pe bancă în 2022. Atunci FCSB a pierdut cu FC Argeș, 0-1, după o greșeală uriașă făcută de acesta. Din acel moment titular a devenit Ștefan Târnovanu.

Fostul portar al celor de la Poli Iași a avut de atunci evoluții foarte bune și a ajuns și la echipa națională.

Andrei Vlad i-a cerut lui Gigi Becali să plece și în vara anului trecut. Atunci șeful de la FCSB nu l-a lăsat pentu că nu avea soluții în cazul în care Târnovanu s-ar fi accidentat.

În cazul în care nu va prinde echipa până la finalul campionatului, pentru Vlad este primul sezon în care nu prinde niciun meci în Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed