Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Jucătorul care urmează să ajungă la FCSB. I-a fost propus latifundiarului din Pipera

Valeriu Iftime vrea să facă afaceri cu Gigi Becali! Patronul celor de la FC Botoșani a analizat situația din vestiarul moldovenilor și a ajuns la o concluzie clară. I-a propus latifundiarului din Pipera un alt jucător, după ce aceștia s-au mai înțeles, în trecut, pentru mai multe transferuri.

FCSB nu va mai beneficia de serviciile lui Florinel Coman de la finalul sezonului, iar Gigi Becali va trebuie să găsească un înlocuitor de speța atacantului.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

Valeriu Iftimie îl propune pe Sebastian Mailat la FCSB. Atacantul a revenit din accidentare și a înscris deja un gol în duelul direct cu FCU Craiova.

„Sebi Mailat a făcut un meci extraordinar, este extremă stânga. Acum nu are loc la FCSB, dar va avea dacă intră în formă. Anul trecut a avut 17, 18 goluri la Botoșani. Țin la el, îl apreciez foarte tare și pentru că este al nostru.

A avut ofertă bună de plecat în vară, a dat 18 goluri în Liga 1 de la o echipă din subsolul clasamentului. Golurile lui ne-au salvat, este un jucător excepțional. Poate juca la FCSB oricând, are 26 de ani. Am fost vineri seară în cantonament și i-am zis: «Sebi mai joci și tu fotbal? / Dacă mă bagă Mister ați scăpat de griji»!”, a spus Iftime, conform Fanatik.

Florinel Coman va semna cu Al Duhail, formație ce activează în cadrul campionatului din Qatar.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed