Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Jucătorul care revine, de urgenţă, la FCSB. S-a aflat înaintea meciului

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Jucătorul care revine, de urgenţă, la FCSB. S-a aflat înaintea meciului care o poate face pe echipa roş-albastră campioană în Superliga.

Elias Charalambous primeşte o veste bună înaintea duelului cu Sepsi. Meciul va avea loc pe terenul covăsnenilor în etapa a 6-a a play-off-ului din Superliga.

Vestea momentului pentru Elias Charalambous!

Elias Charalambous a vorbit și despre problemele de lot, în special despre accidentarea lui Vlad Chiricheș. Tehnicianul roș-albaștrilor a dezvăluit că mijlocașul Ovidiu Popescu va fi apt de joc, dar extrema Luis Phelipe încă e accidentat. În plus, a dat detalii și despre accidentarea lui Vlad Chiricheș, despre care spune că trage tare pentru a mai juca în acest sezon.

„Phelipe nu va juca. Nu e gata să ni se alăture. Dar Ovidiu Popescu va fi cu noi. E 100% pregătit. E foarte bine când toți jucătorii sunt pregătiți, ai mai multe variante.

Chiricheș nu va juca. Nu știm când va mai juca. Poate rata tot sezonul, dar va face tot ce poate pentru a se recupera. Asta arată cât de înfometat e și ce pasiune are. Va face tot ce poate pentru a reveni până la finalul sezonului. E foarte important pentru noi”, a spus Elias Charalambous.

Acesta a vorbit și despre meciul cu Sepsi și despre șansele de a fi campion în Superliga încă din această etapă.

„Începe a doua parte din play-off. Știam de la început că toate meciurile vor fi grele. Vom întâlni o echipă căreia îi place să joace fotbal. Am văzut și etapa trecută. Chiar dacă a pierdut, a avut posesia.

Știm că va fi foarte greu pentru noi, dar jucătorii mei sunt în formă și sper ca mâine să arătăm din nou bine și să câștigăm cele trei puncte. Am analizat echipa. Sepsi joacă un fotbal frumos, ca o echipă. Are jucători buni, dar contează ce vom face noi pe teren.

La o echipă ca FCSB e mereu presiune. Nu contează pe ce loc ești. Mâine vom juca la fel ca în oricare meci. Obiectivul e să luăm cele trei puncte. Suntem foarte aproape de a fi campioni, dar încă nu am câștigat titlul. Trebuie să muncim în continuare. Nu e nimic garantat în fotbal”, a spus Charalambous.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed