Vestea nopţii pentru Elias Charalambous! Antrenorul cipriot are de ce să se teamă. Ameninţări directe pentru cei de la FCSB

Vestea nopţii pentru Elias Charalambous! Antrenorul cipriot are de ce să se teamă. Ameninţări directe pentru cei de la FCSB chiar înaintea meciului care poate decide Superliga.

Elias Charalambous este ameninţat de viitoarea adversară din campionat. Cei de la Sepsi le-au pus gând rău roş-albaştrilor.

Vestea nopţii pentru Elias Charalambous!

Anunţ războinic al lui Laszlo Dioszegi înaintea duelului cu cei de la FCSB. Şeful covăsnenilor aşteaptă o victorie contra echipei pregătite de către Elias Charalambous. Dioszegi a spuns că echipa lui a avut ghinion în ultimele dueluri cu FCSB. Speră să se întoarcă norocul la meciul de mâine seară.

Sepsi – FCSB se joacă mâine, de la ora 21:45. Cu o victorie mâine, coroborată cu un pas greşit al celor de la CSU Craiova în meciul cu CFR Cluj, „roş-albaştrii” ar deveni matematic campioni.

„Ne-am atins un prim obiectiv, play-off-ul. A fost foarte greu, dar acum sper să stricăm sărbătoarea celor de la FCSB. În sensul să nu sărbătorească o eventuală câștigarea a titlului în casa noastră.

O pot face în rest, nu e treaba noastră. În plus, am avut și mult ghinion cu FCSB în unele meciuri, sperăm să se întoarcă situația. Noi ne-am propus să scoatem cât mai multe puncte în acest play-off, au mai rămas cinci meciuri, ar trebui să scoatem minim 12 puncte, ca să ne gândim la locul 3”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru gsp.ro.

Cei de la FCSB sunt neînvinşi în acest play-off. La finalul turului au 4 victorii şi un egal. Speră să-şi adjudece cât mai repede titlul, din punct de vedere matematic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed