Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Jucătorul de Champions League care ajunge la FCSB. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Jucătorul de Champions League care ajunge la FCSB. Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Latifundiarul din Pipera aduce un atacant important.

Elias Charalambous ar putea primi un atacant pentru a-și întări lotul în vederea preliminariilor pentru cupele europene din vară.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

Gigi Becali este interesat pentru postul de atacant de Denis Alibec și Louis Munteanu, dar și de un nume din Africa de Sud care ar fi intrat acum pe lista omului de afaceri acum. Este vorba despre Tshegofatso Mabasa. Jucătorul în vârstă de 27 de ani este numele atacantului care ar fi pe lista celor de la FCSB, după cum precizează impresarul acestuia.

Vârful de atac este în prezent legitimat la Orlando Pirates, grupare din campionatul Africii de Sud. ”FCSB îl vrea! Echipa e în fruntea campionatului din România și probabil va juca în UEFA Champions League. În momentul de față vorbesc și cu alte cluburi din Europa. Ideea este ca jucătorul să-și păstreze calmul până se termină sezonul.

Așteptăm până se termină sezonul. Cel mai bun sfat pe care i l-am dat este să lase capul în jos și să marcheze cât mai multe goluri până la final.

Inițial, trebuia să semneze cu Mamelodi Sundowns (n.r. – altă echipă din Africa de Sud) în ianuarie, dar mutarea nu s-a concretizat. Orlando Pirates și-a exercitat dorința de a activa opțiunile de prelungire a contractului, dar totul se va rezolva la finalul sezonului”, a transmis Gary Cassisa, conform FARPost.

În 25 de meciuri jucate în acest sezon, Tshegofatso Mabasa a marcat 14 goluri și a dat trei pase decisive.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed