Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Dezvăluiri ale jucătorului dorit la FCSB. Este răsturnare totală de situaţie

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Dezvăluiri ale jucătorului dorit la FCSB. Este răsturnare totală de situaţie. Deşi era dat ca sigur transferul său la noua campioană, se pare că lucrurile nu stau chiar aşa.

Elias Charalambous îl aşteaptă la FCSB pe Daniel Popa de la U Cluj. Chiar Gigi Becali a anunţat că atacantul celor de la Universitatea Cluj este pariul său.

Vestea momentului pentru Elias Charalambous!

Şi totuşi, lucrurile nu sunt deloc sigure. Cel puţin asta se înţelege din ultima ieşire publică a acestuia. Acesta a fost la Craiova, să-şi susţină colegii, în barajul de Conferencel League.

„Vii la FCSB?” a fost singura întrebare pe care jurnaliştii i-au pus-o lui Daniel Popa. „Vedem„, a fost răspunsul acestuia, chiar de lângă soţia sa, conform gsp.ro. Dacă va semna cu FCSB, Daniel Popa va primi un salariu de 16.000 de euro pe lună. Bonusurile sunt pe măsură. Daniel Popa va încasa 80.000 de euro dacă FCSB se va califica în grupele oricărei cupe europene: UEFA Champions League, Europa League sau Conference League. Asta dacă va semna cu echipa lui Elias Charalambous.

Popa vine după cel mai bun sezon al carierei. În cele 36 de meciuri din campionat a înscris 11 goluri şi a oferit 5 pase decisive. Are o cotă de piaţă de 850.000 de euro. „Cu Daniel Popa deja am negociat. Trebuie să negociem cu clubul. Am vorbit cu impresarul. El dacă are o clauză, jucătorul poate să negocieze. Nu am luat legătura cu jucătorul, am vorbit cu impresarul. Mi se pare că are o clauză. El are o clauză de 300.000, dar noi vrem să dăm 200.000„, spunea Gigi Becali cu o zi în urmă, la digisport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed