Elias Charalambous, de nerecunoscut! Unde a fost surprins antrenorul celor de la FCSB. Nu a lipsit nici Mihai Stoica

Elias Charalambous, de nerecunoscut! S-a aflat unde a fost surprins antrenorul celor de la FCSB. Nu a lipsit nici Mihai Stoica. Cei doi, însoţiţi de Mihai Pintilii, au plecat din România, pentru o scurtă vacanţă.

Staff-ul tehnic al celor de la FCSB e de nedespărţit. Mihai Stoica, Elias Charalambous şi Mihai Pintilii merg şi în vacanţe împreună.

Elias Charalambous, de nerecunoscut!

Echipa lui Elias Charalambous a reuşit să ia titlul în Superliga după o pauză de 9 ani. Acum, jucătorii și staff-ul tehnic au plecat în vacanță. Mihai Stoica nu a plecat singur. Se află în vacanţă, alături de staff-ul campionei.

Aceştia au ales Cipru ca destinație pentru vacanța după terminarea sezonului de Superliga. Cel mai probabil, s-a mers pe această variantă la recomandarea antrenorului cipriot Elias Charalambous.

Mihai Stoica a postat o fotografie pe rețelele de socializare alături de Elias Charalambous, Mihai Pintilii și Lucian Filip. Staff-ul campioanei se relaxează după un sezon pe care l-a dominat de la început până la sfârșit.

Problemele pentru cei de la FCSB de abia acum vor începe. Campioana va evolua în primul tur preliminar din Champions League și va încerca să ajungă în grupele celei mai importante competiții europene.

Staff-ul roș-albaștrilor s-a relaxat la Konnos Beach, plajă aflată în stațiunea Paralimni, din sudul Ciprului: „Din Cipru cu dragoste”, a fost descrierea fotografiei postate de Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed