Gigi Becali a dat ordin! Ce este obligat să facă Elias Charalambous. Latifundiarul din Pipera a stabilit noul obiectiv al celor de la FCSB

Gigi Becali a dat ordin! S-a aflat ce este obligat să facă Elias Charalambous. Latifundiarul din Pipera a stabilit noul obiectiv al celor de la FCSB. Acesta a fost trasat după ce transferul lui Florinel Coman a picat.

Gigi Becali i-a trasat un obiectiv uriaş lui Elias Charalambous. Antrenorul cipriot trebuie să o ducă pe FCSB în grupele Champions League.

Gigi Becali a dat ordin!

Elias Charalambous a reuşit o performanţă importantă. A cucerit titlul cu FCSB, după 9 ani de secetă. Acum, cipriotul a primit un alt obiectiv de la Gigi Becali. Trebuie să o ducă pe FCSB în grupele Champions League.

Campioana din Superliga va pornit încă din turul întâi preliminar al UEFA Champions League. Becali are ambiția de a-i readuce pe roș-albaștri în Liga Campionilor. Asta mai ales că Florinel Coman nu va mai pleca în Qatar, la Al Duhail.

David Kiki a semnat deja cu FCSB, iar finanțatorul mai pregătește și alte mutări spectaculoase, menite a întări lotul.  ”Dacă pleca Florinel, nu mai spuneam nici eu… Nu mai aveam tăria să sper atât de tare la Liga Campionilor.

Pentru că trebuie să ai un jucător de excepție pentru a ajunge acolo. Care să facă diferența. Și ăsta este Florinel”, a spus Becali, în direct la Digi Sport.

Finanţatorul noii campioane din Superliga vrea să transfere pe bandă rulantă. Îşi doreşte încă 5-6 jucători. Asta pentru ca FCSB să reziste pe două fronturi, campionat şi cupele europene.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed