Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Decizie de ultimă oră luată de omul lui Răzvan Burleanu. S-a aflat chiar înaintea meciului

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Decizie de ultimă oră luată de omul lui Răzvan Burleanu. S-a aflat chiar înaintea meciului. Cei de la FCSB vor să încheie cât mai repede cu socotelile titlului în Superliga.

Echipa lui Elias Charalambous are un meci crucial, în această seară, pe terenul celor de la Sepsi.

Vestea momentului pentru Elias Charalambous!

Chiar înaintea disputelor de azi, omul lui Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras, a făcut publice brigăzile care vor conduce cele trei partide din etapa intermediară. Sebastian Colţescu şi Andrei Moroiţă vor arbitra meciurile Farul – FC Rapid şi Sepsi – FCSB, care se vor disputa miercuri seară, în etapa a şasea a play-off-ului de Superliga.

Prima dispută a zilei este Universitatea Cluj – Poli Iaşi, din play-out, joc care va fi arbitrată de Szabolcs Kovacs. Pentru U Cluj sezonul este aproape terminat, după ce a ratat prezenţa în finala Cupei. Îi mai rămâne doar un loc de baraj de Conference League. De partea cealaltă, Poli Iaşi are nevoie de puncte pentru a evita retrogradarea

Brigăzile de la cele trei confruntări:

Universitatea Cluj – Poli Iaşi, ora 16.45

Arbitri: Szabolcs Kovacs – George Florin Neacşu, Imre-Laszlo Bucsi – Lucian Rusandu

Arbitri VAR:

Apoi, Farul lui Gică Hagi are un meci crucial cu Rapid. Constănţenii trag tare ca să obţină locul 2 şi prezenţa în preliminariile Conference League.

Farul – FC Rapid, ora 19.00

Arbitri: Sebastian Colţescu – Sebastian Eugen Gheorghe, Andrei Constantinescu – Valentin Porumbel

Arbitri VAR: Cătălin Popa, Mircea Orbuleţ

Observator: Irina Mîrţ

Sepsi – FCSB, ora 21.45

Arbitri: Andrei Moroiţă – Mircea Mhail Grigoriu, Ovidiu Artene – Andrei Antonie

Arbitri VAR: Horia Gabriel Mladinovici, Ionel Valentin Dumitru

Observator: Nicolae Marodin.

Seara se încheie cu disputa dintre Sepsi şi FCSB. Băieţii lui Elias Charalambous încearcă să câştige meciul pentru a se apropia şi mai mult de titlu. Dacă vor câştiga disputa, iar CSU Craiova nu o învinge pe CFR Cluj echipa roş-albastră va deveni campioană din punct de vedere matematic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed