Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Decizie ciudată luată de omul lui Răzvan Burleanu. S-a aflat înaintea meciului

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Decizie ciudată luată de omul lui Răzvan Burleanu. S-a aflat înaintea meciului. Cu o zi înaintea disputei dintre prima şi a doua clasată s-a aflat cine va conduce duelul.

Echipa lui Elias Charalambous a pierdut deja 4 puncte în faţa celor de la Rapid în 2024. Nu-şi mai permite paşi greşiţi în duelul cu FC Botoşani.

Vestea momentului pentru Elias Charalambous!

Elias Charalambous speră într-o victorie clară cu lanterna roşie din Superliga. Cu o zi înaintea disputei de pe Arena Naţională s-a aflat brigada care va conduce partida. Omul lui răzvan Burleanu, Kyros Vassaras, a făcut publice brigăzile care vor conduce disputele de duminică.

Arbitrii şi observatorii partidelor care vor avea loc, duminică, în etapa a 27-a din Superliga. Ărimul meci al zilei este un duel pentru play-off. În Covasna se întâlnesc Sepsi şi Universitatea Cluj.

Sepsi OSK – Universitatea Cluj, ora 14.00

Arbitri: Nicuşor Viorel Flueran – Mircea Orbuleţ, Adrian Popescu – Iulian Dima

Camera VAR: Marcel Bîrsan, Andrei Antonie

Observatori: Liviu Ciubotariu, Octavian Goga

FCSB – FC Botoşani, ora 20.00

Arbitri: Cătălin Buşi – Marius Badea, Ionuţ Bobe – Ana Maria Terteleac

Camera VAR: Cristina Mariana Trandafir, Ionuţ Coza

Observatori: Vasile Bratu, Ştefan Popa.

Ziua de Superliga se încheie cu duelul dintre FCSB şi FC Botoşani. Vicecampioana speră să ia titlul, în timp ce moldovenii vor să scape de ultimul loc. La acest meci a fost delegat un arbitru fără experienţă, Cătălin Buşi. Nici în camera VAR nu sunt fluieraşi cu experienţă internaţională.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed