Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Jucătorul care revine, de urgenţă, la FCSB. A lipsit la ultimul meci

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Jucătorul care revine, de urgenţă, la FCSB. A lipsit la ultimul meci. Fundașul central al roș-albaștrilor a revenit în țară după ce a devenit tată.

Joyskim Dawa a avut un motiv intemeiat pentru care a lipsit de la ultimul meci al echipei. Fundașul central a fost o săptămână în Franța, unde a stat cu soția acestuia, Sofia, care a născut.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

Joyskim Dawa a repostat o fotografie în care apare antrenându-se cu o halteră, pentru meciul de duminică, pe care roș-albaștrii îl au cu FC Botoșani. „Înapoi la treabă”, a fost mesajul transmis de fundaș.

„Pantea se va opera miercuri la Roma la profesorul Mariani pentru că profesorul Mariani are un protocol care duce la o perioadă mai scurtă până la revenirea pe gazon. Florin Tănase a avut aceeaşi accidentare, ligamentul anterior încurcişat rupt. Dar, Florin Tănase a jucat în mai puţin de patru luni. Mizăm ca în toamnă să fie în lot.

Vlad Chiricheș face antrenament cu echipa, a făcut antrenamentul complet, poate fi și duminică pe bancă, nu știu ce se va hotărî. A ieșit din antrenament Ngezana, sper să nu fie nimic serios.

Dawa abia vineri se prezintă la antrenament, va avea doar două antrenamente până la meciul cu Botoșani. A lipsit exact o săptămână, a stat cu soția până îi vine restul familiei din Cameroon”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport TV.

FCSB este liderul clasamentului în Superliga, și are adunate 55 de puncte. Locul doi este al Rapidului, care are 7 puncte mai puțin, iar CFR Cluj ocupă locul 3, cu 45 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed