Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Jucătorul care trebuie să vină la FCSB. Va fi direct titular

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Jucătorul care trebuie să vină la FCSB. Va fi direct titular. Chiar latifundiarul din Pipera a fost cel care a făcut totul public în urmă cu puţin timp.

FCSB a făcut trei transferuri în această iarnă, bucureștenii aducându-i pe Baba Alhassan (24 de ani), Luis Phelipe (22 de ani) și Nana Antwi (23 de ani).

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

Gigi Becali mai dorește să aducă un atacant la echipa sa, mai ales după plecarea lui Andrea Compagno în China. Pentru acest scop, omul de afaceri l-a trimis pe agentul Florin Vulturar în Africa. Acesta a petrecut două săptămâni căutând un jucător potrivit pentru FCSB, având în vedere două cerințe clare ale patronului.

„În ultima perioadă am fost în vreo 5-6 țări de pe două continente pentru a căuta jucători. Africa de Sud e destul de interesantă, e o țară foarte diferită față de tot ce am văzut până acum. Are niște talente destul de bune ce se pot aduce în Europa, dar nu e foarte simplu.

Salariile din Africa sunt foarte, foarte bune și nu e simplu să-i convingi să vină în România din punct de vedere financiar. Faptul de a veni în Europa e singurul avantaj, dar salariile sunt destul de bune în Africa de Sud.

La FCSB se cer jucători cu forță și cu viteză. Dacă se poate și cu tehnică, deja ar fi de Real Madrid. Cam asta se cere în fotbalul modern, dar nu e simplu să îi găsești.

Ultima dată am stat două săptămâni, trebuie să vezi ce poți să aduci. Am mers cu o țintă când am fost ultima dată. Trebuie să vezi jucători talentați”, a spus Florin Vulturar, pentru Sport.ro.

Imediat după încheierea meciului dintre U Cluj și FCSB, Gigi Becali a spus că va aduce un atacant la echipa „roș-albastră”, dar asta va avea loc în perioada de transferuri din vară.

Gigi Becali: „Am spus că o să iau un vârf”

De asemenea, Gigi Becali a spus că nu vrea să aducă un atacant în acest sezon, deoarece este încrezător că echipa sa va câștiga titlul de campioană în SuperLigă chiar și fără un vârf în teren.

„Am spus că o să iau un vârf din vară. Acum nu iau pentru că nu mai e mult și lansăm artificiile (n.r. va câștiga titlul)”, a spus Gigi Becali, la DigiSport.

După ce Andrea Compagno a plecat, FCSB i-a folosit în atac pe David Miculescu (22 de ani – în meciul cu Sepsi), Alexandru Băluță (30 de ani – în meciul cu Farul), Luis Phelipe (22 de ani – în meciul cu CSU Craiova) și Darius Olaru (25 de ani – în meciul cu U Cluj).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Răzvan Burleanu ia poziţie! Noi dezvăluiri despre plecarea lui Edi Iordănescu. Anunţ clar al şefului FRF

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a făcut...

Marius Şumudică s-a enervat cumplit! Dezvăluiri despre Florin Niță. Ce l-a enervat pe antrenor

Marius Șumudică a recunoscut ce salariu i-au acordat oficialii...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed