Vestea momentului pentru Edi Iordănescu! Ce se întâmplă cu atacantul tricolorilor. Anunţ de ultimă oră

Vestea momentului pentru Edi Iordănescu! S-a aflat ce se întâmplă cu atacantul tricolorilor.

George Puşcaş a transmis un mesaj pentru jucătorii români care evoluează în Serie B.

Vestea momentului pentru Edi Iordănescu

De altfel, atacantul în vârstă de 27 de ani a marcat 4 goluri în 25 de partide ale celor de la Genoa.

„(Reporter: Te-a ajutat faptul că mai ai doi români la echipă?) Da, da, mereu este o atmosferă bună. Ne-am ajutat unii pe alții. Drăguș a venit mai târziu, în ianuarie. Ne-am ajutat reciproc, pentru că noi, românii, mereu în fara țării ne ajutăm și suntem uniți.

Suntem vreo 10 jucători în Serie B, dar eu cred că este un lucru foarte bun. Serie B nu e un campionat ușor. Românii care ajung acolo trebuie să se impună ca să joace, nu poți să mergi acolo și pur și simplu să joci”, a spus George Puşcaş, conform AntenaSport.

În plus, Pușcaș a afirmat că nu se gândește la un transfer în vară, dat fiind că simte că se regăsește la gruparea lui Gilardino.

„Da, rămân, m-a cumpărat clubul și vreau să demonstrez și să dau totul pentru echipă și fani. Nu am mai avut nevoie de nimic, când am revenit (n.r. în Italia). A fost ca și o întoarcere acasă. Mă regăsesc, îmi place tot ce e aici în Italia”, a mai afirmat Puşcaş.

Românii care au evoluat în acest sezon în Serie B sunt Radu Drăgușin (Genoa), George Pușcaș (Genoa), Denis Drăguș (Genoa), Olimpiu Moruțan (Pisa), Marius Marin (Pisa), Adrian Rus (Pisa), Dennis Man (Parma), Valentin Mihăilă (Parma), Ionuț Nedelcearu (Palermo), Daniel Boloca (Frosinone) și Alin Toșca (Benevento).

Mare parte dintre acești jucători urmează să evolueze și la naționala României. Țara noastră are două partide importante de jucat în iunie.

Prima va fi pe 16 iunie, de la ora 21:45, când selecționata României va juca în Kosovo, iar a doua va fi pe 19 iunie, de la aceeași oră, când România joacă cu Elveția, la Lucerna.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed