Vestea momentului pentru Edi Iordănescu! Anunţ important înaintea debutului în Liga Naţiunilor. Când va avea loc primul meci

Vestea momentului pentru Edi Iordănescu! Anunţ important înaintea debutului în Liga Naţiunilor. S-a aflat când va avea loc primul meci şi împotriva cărei naţionale vor evolua tricolorii.

Naţionala lui Edi Iordănescu şi-a aflat joi adversarele din Liga Naţiunilor. Acum, s-a parafat şi ordinea meciurilor.

Vestea momentului pentru Edi Iordănescu!

Naţionala României va debuta în grupa C2 a Ligii Naţiunilor în data de 6 septembrie, în deplasare, cu selecţionata din Kosovo, conform frf.ro. Prima reprezentativăi şi-a aflat joi adversarii din ediţia 2024/25 a Ligii Naţiunilor. Tricolorii lui Edi Iordănescu au fost repartizaţi în grupa C2 alături de Kosovo, Cipru şi învingătoarea barajului dintre Lituania şi Gibraltar.

Primul loc înseamnă promovarea directă în Liga B a ediţiei următoare a Ligii Naţiunilor. Locul doi duce la baraj pentru promovare. În acelaşi timp, locul 4 duce la retrogradare directă în Liga D, în vreme ce locul 3 păstrează naţionala în acelaşi eşalon valoric al competiţiei, Liga C, şi pentru ediţia următoare.

Programul meciurilor tricolorilor:

Vineri, 6 septembrie 2024, 21:45 Kosovo – România

Luni, 9 septembrie 2024, 21:45 România – Lituania/Gibraltar

Sâmbătă, 12 octombrie 2024, 21:45 Cipru – România

Marţi, 15 octombrie 2024, 21:45 Lituania/Gibraltar – România

Vineri, 15 noiembrie 2024, 21:45 România – Kosovo

Luni, 18 noiembrie 2024, 21:45 România – Cipru

UEFA Nations League 2024/25 va avea efect direct şi asupra preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2026.

Cele mai bune patru câştigătoare de grupă în Liga Naţiunilor, exceptând echipele care au încheiat pe primele două locuri în grupele din preliminarii, vor participa la meciurile de baraj pentru Mondial, alături de toate cele 12 echipe de pe locul secund din preliminariile clasice.

Astfel, vor rezulta patru play-off-uri, fiecare cu câte 4 echipe, ce se vor disputa în sistem semifinale-finală, urmând a se stabili ultimele 4 naţionale europene participante la Campionatul Mondial din Statele Unite ale Americii, Mexic şi Canada.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed