Avertisment dur pentru Edi Iordănescu! Sorin Cârţu a spus clar. Ce sunt obligați să facă tricolorii în Liga Națiunilor

Avertisment dur pentru Edi Iordănescu! Sorin Cârțu a spus clar care va fi demersul României în Grupa 2, Liga C. Ce sunt obligați să facă tricolorii în Liga Națiunilor. Doar așa se vor descurca în preliminarii.

Sorin Cârțu, reacție de milioane atunci când a aflat rivalele tricolorilor în Liga Națiunilor! Ce mesaje i-a transmis selecționerului.

Sorin Cârțu a spus clar!

România se află în grupa a 2-a a Ligii C din Liga Națiunilor, alături de Kosovo, Cipru și câștigătoarea barajului dintre Lituania și Gibraltar.

Sorin Cârțu este de părere că duelurile cu adversarele din Liga Națiunilor vor reprezenta doar o „încălzire” pentru români, înaintea înaintea preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2026.

”Dar să nu ne bucurăm excesiv. Este exact nivelul la care am ajuns în această competiție. L-am auzit pe Mihai Stoichiță ce-a zis, da, te încălzești, te pregătești pentru ceea ce va urma în grupa pentru calificarea la Mondiale.

Nu știu care ar fi culoarul spre Mondial, depinde ce mai tragi, ce mai cade, ceea ce este în Liga Națiunilor e doar aperitiv. Vom vedea ce va fi și după Euro, să sperăm că va fi bine!”, a spus Sorin Cârțu, potrivit gsp.ro.

La finalul grupelor Ligii Națiunilor se vor stabili și ultimele echipe europene calificate la Campionatul Mondial din 2026.

Cel mai bine clasate patru grupării vor lua parte la duelurile de baraj pentru Mondial, alături de cele 12 formații de pe locul secund. Nu vor fi luate în calcul echipele care vor termina pe primele două locuri în grupele din preliminarii.

Vor rezulta 4 play-off-uri, fiecare cu câte 4 formații, dueluri ce se vor desfășura în format semifinală-finală. În final, se vor stabili ultimele 4 reprezentative europene care vor participa la Campionatul Mondial din Statele Unite ale Americii, Mexic și Canada.

Cum se vor juca partidele:
Etapa 1: 5-7 septembrie 2024
Etapa 2: 8-10 septembrie 2024
Etapa 3: 10-12 octombrie 2024
Etapa 4: 13-15 octombrie 2024
Etapa 5: 14-16 noiembrie 2024
Etapa 6: 17-19 noiembrie 2024

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed