Omul lui Gică Hagi nu s-a mai abținut! Ce mesaj a avut pentru Edi Iordănescu. Selecționerul nu are altă șansă

Omul lui Gică Hagi nu s-a mai abținut! Ce mesaj a transmis Ciprian Marica pentru Edi Iordănescu. A spus clar care sunt șansele primei reprezentative în grupa a 2-a. Selecționerul nu are altă opțiune.

Ciprian Marica i-a avertizat pe tricolori! Omul lui Gică Hagi vorbește optimist despre Liga Națiunilor. Dueluri ușoare pentru România.

Omul lui Gică Hagi nu s-a mai abținut!

România se situează în Grupa a 2-a în Liga C a Națiunilor, alături de Kosovo, Cipru și câștigătoarea barajului dintre Lituania și Gibraltar!

Fostul component al primei reprezentative, Ciprian Marica, este de părere că România nu are o misiune imposibilă în grupa secundă, însă îi avertizează pe tricolori ”să nu se îmbete cu apă rece”.

”Nu suntem calificați 100%. Nu ar trebui să ne temem de echipe care nu ne sunt în niciun caz superioare. Kosovo… îi cunoaștem. Le știm jocul, nu ne-au arătat că ar fi mai buni decât noi.

Locul 1 și barajul pentru Mondiale reprezintă în mod clar o motivație, dar să nu uităm că vom veni după un Euro unde nu știm ce rezultate vom avea.

Dacă va fi un Euro reușit, atunci vom aborda cu încredere foarte mare această competiție. Dacă nu va fi bine la Euro, s-ar putea să avem o echipă cu o motivație scăzută.

Cred că vom vedea un lot asemănător și la Euro, și în Liga Națiunilor, poate un jucător – doi să se schimbe!”, a spus Ciprian Marica, potrivit iamsport.ro.

La finalul grupelor Ligii Națiunilor se vor stabili și ultimele echipe europene calificate la Campionatul Mondial din 2026.

Cel mai bine clasate patru grupării vor lua parte la duelurile de baraj pentru Mondial, alături de cele 12 formații de pe locul secund. Nu vor fi luate în calcul echipele care vor termina pe primele două locuri în grupele din preliminarii.

Vor rezulta 4 play-off-uri, fiecare cu câte 4 formații, dueluri ce se vor desfășura în format semifinală-finală. În final, se vor stabili ultimele 4 reprezentative europene care vor participa la Campionatul Mondial din Statele Unite ale Americii, Mexic și Canada.

Cum se vor juca partidele:
Etapa 1: 5-7 septembrie 2024
Etapa 2: 8-10 septembrie 2024
Etapa 3: 10-12 octombrie 2024
Etapa 4: 13-15 octombrie 2024
Etapa 5: 14-16 noiembrie 2024
Etapa 6: 17-19 noiembrie 2024

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed