Vestea momentului pentru Cristiano Bergodi! Decizie crucială luată de omul lui Răzvan Burleanu. S-a aflat chiar înaintea meciului

Vestea momentului pentru Cristiano Bergodi! Decizie crucială luată de omul lui Răzvan Burleanu. S-a aflat chiar înaintea meciului. Cei de la Rapid au un început foarte prost de play-off în Superliga.

Rapidul lui Cristiano Bergodi are 3 înfrângeri în primele 3 etape şi riscă să rateze locul de Conference League.

Vestea momentului pentru Cristiano Bergodi!

Pentru echipa lui Cristiano Bergodi urmează disputa crucială cu Sepsi. Cu o zi înaintea disputei, omul lui Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras a anunţat cine va fluiera la această partidă.

Arbitrul Florin Andrei va conduce la centru meciul Rapid – Sepsi OSK, care va avea loc, luni, de la ora 20.30, în etapa a patra din play-off-ul de Superliga. Florin Andrei va fi ajutat de Mircea Grigoriu şi Adrian Vornicu. În Camera VAR se vor afla Iulian Dima şi Florian Vişan. Rezervă va fi Andrei Antonie, iar observatori Liviu Ciobotariu şi Dan Potocianu.

Înaintea acestei dispute, Rapid a ajuns pe locul 5 în clasament, cu doar 28 de puncte. De partea cealaltă, Sepsi e ca de obicei ultima. Covăsnenii au 24 de puncte, cu şanse doar teoretice de a mai prinde un loc de Conference League.

Dacă se impune în disputa cu Sepsi, Rapid revine în lupta pentru podium. Ar face 31 de puncte atât cât au, momentan, CFR  Cluj şi CSU Craiova. Şi echipa din Gruia mai are un meci de disputat. În această seară, joacă împotriva liderului din Superliga, FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed