Dan Șucu va fi uimit! Un fost căpitan al naţionalei a dat cărţile pe faţă. Ce se întâmplă, de fapt la echipa lui Cristiano Bergodi

Dan Șucu a fost lăudat pentru modalitatea proprie de a gestiona clubul Rapid. Patronul din Giulești a dorit cu ardoare să implementeze un model asemănător cluburilor serioase din vestul Europei. Aflat de mai bine de doi ani la conducerea grupării de sub Podul Grant, omul de afaceri a primit și primul feedback.

Răzvan Raț, fost jucător giuleștean și fan al formației, a vorbit despre dedicarea și implicarea de care dă dovadă, Dan Șucu, la cârma proiectului Rapid.

Dan Șucu va fi uimit!

Raț este de părere că niciun alt proiect din Superliga, la ora actuală, nu poate surclasa Rapid din punct de vedere al managementului.

„La momentul ăsta, Șucu, ca și investitor la Rapid, este o afacere pe care o practică corect. El are undeva la trei milioane pierdere. A investit și îi poate recupera. El aduce singur, fără performanță sportivă, șapte milioane de euro în club. Este cu tot cu bilete, da. Spre deosebire de anul trecut, e dublu.

Spuneți-mi un club care dublează un club de la an la altul. Dacă îmi arătați, eu îl mănânc. Ceea ce vreau să spun este că Dan Șucu dublează. Vorbim, suntem prieteni. M-am legat de omul Dan Șucu. Suntem compatibili din punct de vedere uman. El vine dintr-o lume care nu are nicio legătură cu fotbalul. Dar, e ancorat în realitate!”, a declarat Răzvan Raț, conform Digi Sport.

După un șir de trei eșecuri consecutive, în cadrul primelor trei etape din play-off-ul competiției interne, Rapid caută să iasă din groapa teribilistă și să bifeze victoria în duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe, programat pe data de 15 aprilie, de la ora 20.30.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed