Vedeta lui Elias Charalambous râde de cei de la Rapid! Aroganţă la adresa giuleştenilor. Mesajul care îi va enerva pe oamenii lui Cristiano Bergodi

Rapid nu beneficiază de un început de play-off stabil! Elevii lui Cristiano Bergodi au încasat trei eșecuri dure, în cadrul celor trei partide disputate: 1-2 cu Farul, 1-2 cu CSU Craiova și 1-4 cu CFR Cluj. Un șir de eșecuri nesperate, asta după ce au învins FCSB, 4-0, în cadrul ultimului derby din sezonul regular.

Mihai Lixandru, vedeta lui Elias Charalambous, a transmis un mesaj rivalilor de la Rapid. Consideră că victoria giuleștenilor din duelul cu FCSB a fost doar o gură de apă înainte de o mare și lungă secetă.

Vedeta lui Elias Charalambous râde de cei de la Rapid!

Mijlocașul roș-albaștrilor le-a transmis un sfat și coechipierilor săi. Deși FCSB și-a revendicat titlul de campioană în proporție de 99,9%, în urma victoriei cu CSU Craiova, 2-0, vicecampioana vrea să termine sezonul în cel mai grandios mod, cu victorii pe bandă rulantă.

„Important e să nu le bagăm în seamă, aşa cum nu am băgat în seamă nici după meciul cu Rapid, când am pierdut 4-0. Toată lumea îi dădea campioni pe cei de la Rapid.

Realitatea e că acum jucăm cu cele mai bune echipe din play-off. Vorbim despre locul în clasament cum am intrat, CFR şi Rapid, care erau cel mai aproape de noi. Acum sunt teoretic cele mai grele meciuri pe hârtie. Sperăm să facem rezultate pozitive, noi mergem să câştigam orice meci, asta este mentalitatea. Aici, la FCSB, am ajuns la o maturitate ca echipă în care ştim să gestionam şi momentele mai grele.

Finalul de campionat o să fie cum a fost tot campionatul, greu, pentru că aţi văzut că orice echipă poate să bată orice echipă. Suntem pregătiţi şi încrezători, nu ne dorim să facem nuntă, cum s-a întâmplat la alte echipe. Au făcut mare petrecere după o victorie şi după au urmat câteva înfrângeri. Rămânem echilibraţi, suntem conştienţi că putem să strângem înfrângeri la rând dacă nu rămânem aceeaşi echipă de la începutul campionatului!”, a spus Mihai Lixandru, pentru orangesport.ro.

În cadrul următoarei etape, FCSB se va lupta cu Sepsi Sf. Gheorghe, duel programat pe data de 15 aprilie, de la ora 20.30.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed