Vestea momentului pentru băieţii lui Elias Charalambous! S-a aflat înaintea meciului. Nu s-a mai întâmplat acest lucru de ani de zile

Vestea momentului pentru băieţii lui Elias Charalambous! S-a aflat înaintea meciului. Nu s-a mai întâmplat acest lucru de ani de zile. Totul a devenit public cu câteva ore înaintea partidei din Cupa României.

FC Bihor Oradea va juca miercuri seara cu FCSB, în cadrul primei runde a fazei grupelor Cupei României.

Vestea momentului pentru băieţii lui Elias Charalambous!

Se pare că partida dintre cele două echipe a stârnit un mare interes pentru fani. Meciul se va disputa cu casa închisă, după ce toate biletele au fost vândute încă de pe 21 septembrie.

Înteresul crescut a fanilor din Bihor a făcut ca echipa să înregistreze un record pentru sportul românesc din acest sezon. Conform ultimelor informații postate pe site-ul oficial al clubului, s-au vândut 6.908 abonamente.

11.000 de oameni așteptați la FC Bihor – FCSB.

Pentru că echipa locală din Liga 3 va primi vizita celor de la FCSB și Dinamo, autoritățile locale au dispus în regim de urgență modificări importante la stadionul „Iuliu Bodola”, unul cu o capacitate de 11.000 de locuri.

„Astfel, cu cele 3.000 de bilete vândute joi, precum şi cu locurile rezervate oaspeţilor, care sunt de 5%, şi celor de la FRF, tot de 5%, împreună cu invitaţiile şi acreditările pentru jurnalişti, Stadionul „Iuliu Bodola” va fi ocupat în totalitate, pentru cele 10.346 de locuri rezervate pentru acest meci”, scrie în comunicatul de la FC Bihor Oradea.

Președintele clubului, George Tătar, declara recent că instalaţia de nocturnă, instalată zilele trecute pe Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, va rămâne acolo până după meciul cu Dinamo, programat în jurul datei de 1 noiembrie.

FC Bihor – FCSB, echipe probabile

FC Bihor: Mihai Pînzariu – Călin Jurj, Daniel Stan, Ricardo Farcaș – Alexandru Stoian – Vadim Calugher, Răzvan Gunie – Ionuţ Ban, Andrei Moga, Florin Chitaș – Sergiu Jurj
Antrenor: Florin Farcaș

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Dawa, Haruț, Cr. Ganea (Panțâru) – Djokovic, Lixandru, Al. Băluță – Radaslavescu, Miculescu, Oct. Popescu
Antrenor: Elias Charalambous

FCSB se află în Grupa C și se va duela cu FC Bihor, Oțelul și FCU Craiova, toate partidele în deplasare. Duelurile se vor disputa pe terenul formației care a fost mai slab clasată în sezonul precedent.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed