Pleacă Zeljko Kopic de la Dinamo?! Dezvăluiri bombă după ce Dinamo s-a menţinut în Superliga. Antrenorul care i-ar putea lua locul croatului

Dinamo rămâne în Liga 1! ”Haita” a învins-o pe Csikszereda, scor 2-0 la general, la barajul de menținere/promovare în Superliga. La scurt timp după disputarea meciului retur, Andrei Nicolescu, acționar al grupării din Ștefan cel Mare, a expus publicului o opțiune a oficialilor, pentru postul de antrenor al dinamoviștilor.

Șeful celor de la Dinamo nu a exclus posibilitatea unei reveniri la echipă a lui Ovidiu Burcă. Antrenorul din Slatina i-ar putea lua locul lui Zeljko Kopic.

Dezvăluiri bombă după ce Dinamo s-a menţinut în Superliga!

„Nu pot să spun acum dacă Ovidiu Burcă se poate întoarce înapoi, nu am făcut o analiză. Nu putem vorbi despre niciun nume de antrenor!”, a declarat Andrei Nicolescu, la Digi Sport.

Zeljko Kopic nu a dat uitării efortul și dedicarea de care a dat dovadă Ovidiu Burcă, de-a lungul întregii perioade de pregătire a celor de la Dinamo.

„Cred că am venit într-o situație foarte grea. Toată lumea trebuie să știe că Dinamo nu ar trebui să fie aici, a fost doar context. Și domnul Burcă e parte din acest succes, a contribuit, împreună cu staff-ul lui. Am avut probleme în a menține posesia, adversarii au făcut pressing bun.

În ultimele meciuri nu a fost ușor să ne menținem concentrarea, energia, îi înțeleg pe jucători. Eu sunt mulțumit de rezultatul final din acest baraj. Trebuie să fim fericiți, ne-am realizat obiectivul. Trebuie să vorbim despre tot ce s-a întâmplat și să evităm aceste situații în viitor, acest club nu merită asta.

Pentru moment sunt mulțumit, trebuie să vedem cum facem un Dinamo mai bun. Nu e momentul să vorbesc despre rămânerea sau plecarea de la Dinamo!”, a declarat Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, la Prima Sport 1.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed