Vestea momentului despre Novak Djokovic! Sârbul îşi domină toţi adversarii. Anunţul care tocmai a venit de la şefii tenisului

Vestea momentului despre Novak Djokovic! Sârbul îşi domină toţi adversarii. Anunţul care tocmai a venit de la şefii tenisului. Nole continuă să fie lider mondial, în ciuda rezultatelor slabe din ultima vreme.

Novak Djokovic rămâne pe primul loc ATP. Asta chiar dacă ultimele rezultate din turnee au arătat că sârbul nu mai e invincibil.

Vestea momentului despre Novak Djokovic!

Grecul Stefanos Tsitsipas a revenit în Top 10 al clasamentului ATP. Asta după ce a câştigat duminică turneul de la Monte Carlo. El se află acum pe locul 7, imediat după finalistul Casper Ruud.

Grecul în vârstă de 25 de ani, care a câştigat al treilea său Masters 1000 de la Monte Carlo în patru ani (după cele din 2021 şi 2022), a urcat cinci locuri faţă de săptămâna trecută. Astfel, a recâştigat o poziţie pe care o deţinea la jumătatea lunii ianuarie.

Clasamentul mondial este dominat în continuare de sârbul Novak Djokovic, care a fost eliminat în semifinale de Ruud în Principat, în faţa italianului Jannik Sinner. Spaniolul Carlos Alcaraz, aflat pe locul al treilea, este în continuare afectat de o accidentare la braţul drept.

Aceasta l-a obligat să se retragă de la turneul de la Barcelona, care începe luni. El nu a participat la turneul de la Monte Carlo.

În ceea ce priveşte jucătorii român, în clasamentul de dublu Victor Vlad Cornea ocupă locul 69, cu 1149 puncte. La simplu, primul român în clasament este Filip Jianu, pe locul 289, în menţinere, cu 200 puncte. Acesta este urmat de Nicholas David Ionel, aflat pe locul 289, în coborâre un loc, cu 197 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed