Probleme mari pentru Novak Djokovic! Liderul mondial ATP, în criză. Ce a putut să spună după eliminarea de la Monte Carlo

Probleme mari pentru Novak Djokovic! Liderul mondial ATP, în criză. S-a aflat ce a putut să spună după eliminarea de la Monte Carlo. Sârbul nu a câştigat nimic în acest sezon, dar a rămas lider mondial.

Novak Djokovic recunoaşte că nu are deloc un sezon grozav. Asta după ce a pierdut în faţa lui Casper Ruud în semifinalele Mastersului de la Monte Carlo.

Probleme mari pentru Novak Djokovic!

Înfrângerea cu Casper Ruud, cu scorul de 6-4, 1-6, 6-4 suferită de numărul unu mondial în faţa norvegianului Ruud vine după o eliminare în turul al treilea la Indian Wells şi o înfrângere în semifinala de la Australian Open.

Sârbul în vârstă de 36 de ani, locul 1 ATP, este încă în căutarea primului său titlu al anului.
„Faptul că nu am obţinut un titlu arată că nu este, în comparaţie cu ultimii 15 ani, deloc un sezon grozav”, a spus el.

„Sunt lucruri pozitive de luat cu siguranţă, dar sunt obişnuit cu un standard foarte ridicat în ceea ce priveşte aşteptările şi rezultatele”, a mai spus sârbul.

Novak Djokovic, care are un bilanţ de 11-4 în acest an, a pierdut şi în timp ce juca pentru Serbia în sferturile de finală ale Cupei Statelor Unite, în ianuarie.

El speră să câştige un al 25-lea titlu de Grand Slam, un record, la Openul Franţei de luna viitoare. Ruud, numărul 10 mondial, îl va înfrunta în finală pe Stefanos Tsitsipas, după ce jucătorul grec l-a învins pe Jannik Sinner cu 6-4, 3-6, 6-4, la Monaco.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed