Lovitură totală pentru rivalul lui Novak Djokovic! Carlos Alcaraz, out de la Barcelona. Ce probleme are ibericul

Lovitură totală pentru rivalul lui Novak Djokovic! Carlos Alcaraz, out de la Barcelona. S-a aflat ce probleme are ibericul, locul 3 ATP. Acesta nu-şi va putea apăra titlul cucerit anul trecut.

Rivalul lui Novak Djokovic este chinuit de o accidentare. Carlos Alcaraz are probleme la braţul drept.

Lovitură totală pentru rivalul lui Novak Djokovic!

Carlos Alcaraz ratează al doilea turneu consecutiv. Spaniolul nu-și va apăra titlul cucerit la turneul ATP 500 de la Barcelona. Asta după ce ibericul anunţase că va absenta şi de la turneul Masters 1000 de la Monte Carlo. Totul din cauza unei accidentări la brațul drept.

Deși tenismenul a încercat să se recupereze pentru a reveni la turneul de la Barcelona, care are loc în perioada 15-21 aprilie, acesta nu va fi prezent din cauza aceluiași motiv. Alcaraz a luat această decizie în contextul în care se apropie al doilea Grand Slam al anului, Roland Garros.

Din cauza faptului că nu va participa la turneul de la Barcelona, sportivul va pierde 500 de puncte în clasament, însă va rămâne pe locul 3 ATP. Ultima partidă disputată de Alcaraz a avut loc pe 29 martie 2024, în sferturi la Miami. Acolo a fost învins de bulgarul Dimitrov, scor 2-6, 4-6.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed