Vestea momentului despre Novak Djokovic! Sârbul a dat o nouă lovitură. Decizia de ultimă oră a sportivului

Vestea momentului despre Novak Djokovic! Sârbul a dat o nouă lovitură. Decizia de ultimă oră a sportivului care a fost anunţată în urmă cu scurt timp. Djokovic şi-a decis viitorul în acest sezon.

Novak Djokovic se menţine pe primul loc în clasamentul ATP publicat de către şefii tenisului. El ocupă acest loc pentru a 391-a săptămână.

Vestea momentului despre Novak Djokovic!

Novak Djokovic are 11.795 de puncte şi este urmat de spaniolul Carlos Alcaraz, care are 8.535 de puncte. Pe locul trei este rusul Daniil Medvedev, cu 7.280 puncte. Între timp, sârbul a luat o altă decizie extrem de importantă. Nu va participa la următoarele turnee din circuitul ATP.

Se pare că după participarea la US Open şi Cupa Davis, Djokovic are nevoie de o pauză. S-a decis să nu mai participe la turneele din zona asiatică, care au loc în acest final al sezonului competiţional.

În tot acest timp, românii nu o duc bine deloc în clasamentul ATP. Primul român în clasamentul ATP este Nicholas David Ionel, în urcare un loc, pe 225, cu 280 puncte. Marius Copil este pe locul 329 (în coborâre două locuri), cu 160 de puncte. Filip Jianu ocupă poziţia 341 (în urcare 15 locuri), cu 149 puncte, iar Cezar Creţu a urcat 29 de poziţii şi este pe 355, cu 142 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed