Afirmaţii incredibile despre Novak Djokovic! O fostă jucătoare nu s-a mai abţinut. Ce a putut să spună despre jucătorul sârb

Afirmaţii incredibile despre Novak Djokovic! O fostă jucătoare nu s-a mai abţinut. S-a aflat ce a putut să spună despre jucătorul sârb. Este vorba despre Marion Bartoli, fostă câştigătoare a turneului de la Wimbledon.

Fosta jucătoare este de acord cu Novak Djokovic, care a spus că ar fi avut parte de o mai mare recunoaştere şi ar fi fost mai popular dacă nu era originar din Serbia.

Afirmaţii incredibile despre Novak Djokovic!

„Ştim foarte bine că dacă ar fi fost american, cu 24 de Grand Slam-uri, 39 de turnee Masters 1000, 6 Turnee ale Campionilor, jucătorul cu recordul celor mai multe săptămâni petrecute ca număr unu, cel care a jucat cele mai multe finale de Grand Slam (72 de prezenţe, 36 de finale), ar fi avut o statuie în fiecare oraş. Serbia este o ţară foarte mică, cu o istorie recentă extrem de zbuciumată”, a spus Bartoli, conform RMC Sport.

Episodul expulzării sale înainte de Australian Open din cauza refuzului de a se vaccina împotriva Covid-19 nu l-a ajutat. „Este un jucător care a ţinut prima pagină a ziarelor anul trecut pentru un eveniment absolut incredibil. A trecut dincolo de latura sportului.

Să te gândeşti că jucătorul care a câştigat de cele mai multe ori Grand Slamul (10) va fi expulzat din ţară, dupa ce a stat într-un lagăr de detenţie înainte de a pleca, ar fi fost poate într-un serial de pe Netfilx, nu ai fi crezut”, a precizat Marion Bartoli.

Având în vedere palmaresul său, fosta jucătoare de tenis consideră că numărul unu mondial ar trebui să fie recunoscut pentru adevărata sa valoare. Să poată fi alăturat lui Mohamed Ali şi Michael Jordan. „Se poate încadra în această conversaţie datorită palmaresului pe care îl are şi a faptului că a câştigat în trei decenii diferite? Da, dar nu în ceea ce priveşte popularitatea”, a mai spus Bartoli.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed