Vestea momentului despre Nicuşor Stanciu! Arabii au dat verdictul. Edi Iordănescu trebuie să ştie

A apărut vestea momentului despre Nicuşor Stanciu! Arabii au dat verdictul. Edi Iordănescu trebuie să ştie ce se întâmplă cu internaționalul român de la Damac.

Nicolae Stanciu (30 de ani) a semnat în septembrie 2023 cu cei de la Damac, după un an și jumătate petrecut la Wuhan Three Towns, în China.

Vestea momentului despre Nicuşor Stanciu!

În cele 16 partide jucate pentru Damac, Stanciu a înscris 5 goluri și a dat 6 pase decisive. Evoluțiile jucătorului român i-au impresionat pe arabi.

„Nicolae Stanciu a fost jucătorul-cheie al celor de la Damac în acest sezon”, au scris cei de la Spl.en despre jucătorul român.

Nicolae Stanciu este la a doua experiență în Arabia Saudită, după cea de la Al-Ahli, acolo unde a jucat între ianuarie 2019 – iulie 2019.

Despre motivele care l-au determinat să se alăture celor de la Damac, internaționalul român a spus că acestea sunt legate de familie, dar și de naționala României, conform Digisport.

„Da, așa este. Mi-am dorit să fiu într-un loc mai apropiat de casă și să fiu cu familia împreună. M-am adapat perfect aici. După meciul cu Kosovo am zburat spre Arabia Saudită și chiar am jucat la nici 48 de ore pentru Damac.

Faptul că e Mister (n.r. Cosmin Contra) aici și Tătărușanu (n.r. la Abha) mă ajută foarte mult. La fel și colegii străini de la Damac”, declara Nicolae Stanciu, în octombrie, pentru sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed