Lovitură totală pentru Nicuşor Stanciu! Echipa românilor nu a avut nicio şansă. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Lovitură totală pentru Nicuşor Stanciu! Echipa românilor nu a avut nicio şansă. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Sunt dezvăluiri de ultimă oră din Arabia Saudită, despre căpitanul tricolorilor.

Nicuşor Stanciu nu a avut nicio şansă. Înfrângere incredibilă pentru echipa românului. Damac a fost învinsă de Al Riyadh, scor 0-1, în runda cu numărul 19 din prima ligă a Arabiei Saudite.

Lovitură totală pentru Nicuşor Stanciu!

Damac, formația lui Cosmin Contra și Nicuşor  Stanciu, a fost învinsă de Al Riyadh, scor 0-1. Formaţia românilor a întrerupt astfel seria de 5 victorii. A pierdut pe terenul lui Al Riyadh, una dintre codașele din Arabia Saudită. Damac a avut inițiativa, o posesie de 65%, dar n-a putut desface defensiva brazilianului Odair Hellmann.

Unicul gol a fost marcat de Andre Gray, în minutul 51. Fostul atacant al lui Burnley și Watford a înscris cu un lob din 6 metri. Stanciu a fost integralist la Damac, în timp ce Alin Toșca a stat doar pe banca de rezerve a gazdelor.

Damac rămâne pentru moment pe locul 5 în Arabia Saudită, dar poate să coboare două poziții la finalul rundei. Al Riyadh evadează pentru moment din zona retrogradării.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed