Nicuşor Stanciu a dat verdictul! Anunţ clar al căpitanului României. Toţi fanii tricolorilor trebuie să ştie

Nicușor Stanciu a dat verdictul! Anunţ clar al căpitanului României. A vorbit despre responsabilitatea de a fi căpitanul echipei naționale a României. Toţi fanii tricolorilor trebuie să ştie.

Nicușor Stanciu, despre cum să fii lider! Căpitanul primei reprezentative a dezvăluit ce înseamnă să fii numit căpitanul naționalei.

Nicușor Stanciu a dat verdictul!

Nicușor Stanciu, mijlocașul celor de la Damac FC și căpitanul echipei naționale a României, a vorbit despre cum este să îți însușești responsabilitățile unui lider în vestiarul primei reprezentative.

Stanciu a debutat la echipa națională în anul 2016, la aproape 23 de ani, sub comanda lui Anghel Iordănescu, tatăl actualului selecționer, Eduard Iordănescu.

Până în prezent, mijlocașul a acumulat 65 de convocări la națională și a bifat 14 goluri sub tricolor.

Stanciu a declarat că este o onoare să fie căpitanul primei reprezentative.

”Sunt meciuri în care cântă stadionul cu tine și parcă îți dau lacrimile de bucurie! (n.r. Ce înseamnă să fii căpitanul echipei naționale?) E un sentiment de mândrie, de onoare.
Nu m-am gândit niciodată că pot să ajung să port banderola la echipa națională. Tot ce vreau e să fiu un exemplu pentru colegii mei!”, a spus Nicolae Stanciu într-un interviu pentru Pro TV.
Cu Damac FC, tricolorul va mai colabora până la finalul sezonului 2024/2025.

România, în Grupa E la EURO 2024

În urma tragerii la sorți din data de 2 decembrie, desfășurată la Hamburg, România a fost repartizată în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B.

Ultima rivală a tricolorilor va fi decisă dintre câștigătoarele semifinalelor Bosnia-Herţegovina – Ucraina şi Israel – Islanda.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed