Vestea momentului despre Marius Şumudică! Ce au anunţat turcii despre antrenorul român. Surpriză totală

Vestea momentului despre Marius Şumudică! S-a aflat ce au anunţat turcii despre antrenorul român. Este surpriză totală.

Tehnicianul român a debutat cu un eșec la Gaziantep. Formația lui Marius Șumudică pierduse cu Kayserispor, scor 0-2.

Vestea momentului despre Marius Şumudică

Totuși, echipa din sudul Turciei a câștigat următoarele două meciuri, ieșind din zona retrogradării. Este vorba despre duelurile cu Istanbulspor AS, scor 2-0, și Samsunspor, scor 2-1.

„Schimbarea începe cu Șumudică! De când a venit Marius Șumudică, echipa a demonstrat un progres semnificativ, mai ales în ultimele două partide.

Gaziantep, care nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor în primele patru săptămâni de campionat , aproape că și-a revenit cu victorii împotriva lui İstanbulspor și Samsunspor. Este demn de remarcat faptul că se observă o schimbare la Gaziantep FK”, a notat presa din Turcia.

Jurnaliștii turci de la Olaymedya.com au scris și despre aportul transferurilor încheiate sub comanda lui Marius Șumudică.

„Gaziantep, care nu a putut face transferuri în perioada dorită de Erdal Güneș, a umplut golul mare din echipă prin 4-5 transferuri, așa cum a cerut noul antrenor Marius Șumudică.

Alături de Sumudică, au fost transferați Niță, Ogulcan, Drăguș, Morais și Nicolas N’Koulou, iar acești jucători și-au adus o mare contribuție la echipă. Echipa joacă pentru a câștiga. Deși mai au de lucrat, se fac mutări pentru a câștiga cu Șumudică”, au mai scris jurnaliștii turci.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed