Vestea momentului despre Florinel Coman! Dezvăluiri ale presei din Qatar. Ce se va întâmpla cu starul celor de la FCSB

Presa din Qatar a scris despre transferul lui Florinel Coman. S-a aflat ce s-a întâmplat cu starul celor de la FCSB. Oficialii clubului sunt hotărâți să achite clauza de reziliere în valoare de cinci milioane de euro.

Florinel Coman este într-o perioadă excelentă din punct de vedere profesional. Fotbalistul lui Gigi Becali este dorit de echipa din Qatar antrenată de fostul tehnician al PSG-ului, Christopher Galtier.

Vestea momentului despre Florinel Coman!

Porivit jurnaliștilor din Qatar, transferul lui Coman la Al Duhail este unul sigur. Fotbalistul va pleca în vara de la FCSB.

Presa din Qatar l-a analizat îndeaproape pe Coman și a dezvăluit că formația la care este legitimat și Philippe Coutinho, fost jucător la Inter, Liverpool, FC Barcelona și Bayern Munchen, a plătit deja clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro.

”Românul Coman se alătură lui Al Duhail. Primul transfer pentru sezonul următor.
Ultimele informații arată că Al Duhail l-a transferat pe românul Florinel Coman, extremă stânga în vârstă de 26 de ani, după ce a plătit către Steaua București (n.r – FCSB) clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro.

Coman va fi adus pentru ca Al-Duhail să compenseze sezonul curent, pierderea titlului și faptul că nu a ajuns în careul de ași”, au scris arabii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed