Avertisment dur pentru Florinel Coman! Greşeala uriaşă pe care o poate face jucătorul de la FCSB. Ce se va întâmpla dacă pleacă în Qatar

Avertisment dur pentru Florinel Coman! Greşeala uriaşă pe care o poate face jucătorul de la FCSB. S-a aflat ce se va întâmpla dacă pleacă în Qatar. Vedeta liderului din Superliga se află la un pas de mutarea carierei.

Cei de la Al Duhail sunt aproape de a-l lua pe Florinel Coman. Echipa din Qatar urmează să îi plătească lui Gigi Becali clauza de reziliere.

Avertisment dur pentru Florinel Coman!

Gigi Becali va primi 5 milioane de euro în schimbul lui Florinel Coman. Al Duhail din Qatar este antrenată de Christopher Galtier, fostul antrenor la PSG. Coman este însă avertizat. Ciprian Panait, antrenor care a pregătit echipe în zona arabă, a vorbit despre transferul fotbalistului de la FCSB. Spune că jucătorul român este obligat să se adapteze rapid. În caz contrar, riscă să se întoarcă la FCSB, conform sport.ro.

„Dacă e să facem o paralelă între ce face Denis Alibec acolo și ce ar putea face Florinel Coman acolo, eu cred că Florinel va face mai mult pentru că e un jucător de viteză.

De aici începe discuția legată dacă el va avea șanse sau nu. De ce spun asta? Fotbalul în Qatar este foarte, foarte, foarte lent! Dacă faceți o analiză a vârstei jucătorilor din prima ligă, o să vedeți că media de vârstă este foarte înaintă.

Sunt jucători cu nume foarte mari care au fost în Europa sau în America de Sud, dar care se retrag în Qatar și câștigă niște bani foarte buni.

Eu nu mi-aș dori să nu aud de la Florinel Coman că viața de acolo e grea, că e foarte cald, că n-avem condiții, că nu jucăm cu aer condiționat.

Trebuie să se adapteze! Acolo, condițiile de pe stadioane sunt ca să stai îmbrăcat cu geacă de iarnă pe tine. Se fac 18 grade în interiorul stadionului, la firul ierbii. Sunt condiții uluitoare!”, a spus Ciprian Panait.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed