Vestea momentului despre Dennis Man! S-a decis viitorul tricolorului. Urmează transferul vieţii pentru fosta vedetă de la FCSB

Vestea momentului despre Dennis Man! S-a decis viitorul tricolorului. Urmează transferul vieții pentru fosta vedetă de la FCSB.

Giovanni Becali a dezvăluit c se va întâmpla cu internaționalul român. Impresarul este convins că va fi cel mai are transfer al României.

Vestea momentului despre Dennis Man

Giovanni Becali este convins că Parma va obține o sumă fabuloasă dacă îl va transfera pe Dennis Man. Fotbalistul are un sezon foarte bun în Italia, fiind lăudat după fiecare meci din Serie B. În nouă partide, internaționalul român a marcat șase goluri, iar Becali este convins că va ajunge la o echipă cu renume din Europa.

Man nu a putut să joace în ultimele meciuri din preliminariile Euro fiind accidentat. 

„La iarnă nu, pentru că Parma joacă pentru promovare și cred că va promova. E anul Parmei. E adevărat Mihăilă a avut niște accidentări mai lungi.

Are ghinioane. Se accidentează tot timpul. I-am zis să se ducă la Muntele Athos când e liber să stea două zile acolo pentru că e prea pedepsit. Man a avut o mică accidentare care l-a încurcat să vină la națională, dar cred că amândoi vor pune umărul la promovarea echipei în Serie A. După aceea, cu Parma în Serie A, vedem ce se va întâmpla. Ei mai rămân cu doar un an de contract cu Parma.

Man dacă mai marchează 5-6 goluri până la finalul campionatului și intră cu Parma și se duce și la Europene, probabil va fi transferul cel mai spectaculos al fotbalului românesc. Chiar mai spectaculos decât Chivu, Mutu, cam pe acolo. Nu putem să vorbim acum de sume. (n.r. – suma record în fotbalul românesc?) Cred”, a declarat Giovani Becali, pentu Fanatik.

Dennis Man a fost transferat de Parma de la FCSB în ianuarie 2021 și are contract până în vara lui 2025. Italienii au plătit 13 milioane de euro pentru atacantul român.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed