Lovitură totală pentru Dennis Man! Anamaria Prodan s-a dezlănţuit. Scandalul dintre cei doi escaladează

Lovitură totală pentru Dennis Man! Anamaria Prodan s-a dezlănţuit. Scandalul dintre cei doi escaladează.

Impresara l-a dat în judecată pe internaționalul român pentu că acesta a întrerupt contractul pe care îl avea, atunci când s-a transferat la Parma. Anamaria Prodan a câștigat procesul și trebuie să primească 350.000 de euro.

Lovitură totală pentru Dennis Man. Ce dovezi a avut impresara

Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Dennis Man, dar fotbalistul a făcut apel. În cazul în care judecătorii nu vor modifica decizia, internaționalul român trebuie să-i plătească 350.000 de euro.

În 2022, Man s-a transferat la Parma cu ajutorul fraților Becali, renunțând la contractul pe care îl avea cu impresara. Acum a apărut și hotărârea Curții de Apel.

„Prin sentința civilă nr. ####/26.05.2022 pronunțată de Tribunalul București Secția Civilă în dosar nr. ###/93/2021 a fost admisă în parte acțiunea formulată de reclamanta pârâtă și a fost obligat pârâtul reclamant la plata către reclamantă a sumei de 350.000 euro, în echivalent lei la data plății, cu titlu de penalități contractuale, precum și la plata dobânzii penalizatoare aferente acestei sume, calculate de la data de 27.05.2021 și până la achitarea efectivă a debitului. Prin aceeași sentință s-a respins cererea reconvențională formulată de pârâtul reclamant ### ######, ca neîntemeiată…

Totodată, potrivit conversațiilor de pe whatsapp, se constată că pârâtul-reclamant avea cunoștință de faptul că în cazul nerespectării clauzelor contractuale este obligat să o despăgubească pe reclamantă, astfel că rezultă în mod evident că acesta avea cunoştinţă la momentul încheierii contractului de elementele invocate de aceasta ca circumscriind eroarea în care pretinde că s-ar fi aflat. Prin urmare nu a fost dovedită nici măcar o eroare pentru a deveni relevantă analiza caracterului provocat al acestei erori şi manoperele dolosive invocate de pârât”, se arată în documentul publicat de Prosport. 

Anamaria Prodan a anunțat că va da în judecată orice fotbalist care nu își va respecta contractul.

„Voi face același lucru în cazul tuturor jucătorilor care sunt sub contract cu mine și vor rupe unilateral înțelegerile pe care le avem. Voi deschide procese, voi cere să fie respectate contractele. Poate au bani jucătorii și nu știu ce să facă cu ei” declara Anamaria Prodan.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed