Vestea momentului despre Dennis Man! Anunţ de ultimă oră al italienilor despre tricolor. Edi Iordănescu, direct vizat

Vestea momentului despre Dennis Man! Anunţ de ultimă oră al italienilor despre tricolor. Edi Iordănescu, direct vizat. Pare că internaţionalul român şi-a regăsit cadenţa la Parma, echipă cu care se bate la promovarea în Serie A.

Dennis Man este lăudată de către italieni, după ultimul meci al celor de la Parma, cu Catanzaro.

Vestea momentului despre Dennis Man!

Dennis man a înscris un gol pentru parmegiani în duelul cu Catanzaro. A fost o revenire perfectă pentru tricolor după accidentarea suferită la începutul sezonului. Presa din Italia a analizat jocul românului, pe care l-a lăudat la scenă deschisă. Trupa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-a impus cu scorul categoric de 5-0.

Presa din Italia spune că Man a prestat un joc extrem de solid în duelul cu Catanzaro. Jurnaliştii din Peninsulă susţin că românul, autor al primului gol, a profitat de fiecare spaţiu din apărarea adversă. Italienii speră că Man poate face diferenţa în fiecare meci, dacă va reuşi să-şi păstreze forma arătată în duelul cu Catanzaro.

„De la început a fost clar că Dennis a fost într-o zi de graţie. Şi imediat cum adversarii i-au lăsat puţin spaţiu, şi-a dovedit calităţile. A construit primul gol cu răutate la momentul potrivit. Cu ocazia penalty-ului lui Bonny, l-a „aruncat” pe francez în atac cu o minge perfectă.

A fost aproape şi de o dublă, după o serpentină în mijlocul a trei adversari. A făcut şi câteva greşeli, însă dacă îşi menţine acest nivel, chiar poate face diferenţa”, au scris jurnaliştii de la parmalive.com.

Mai mult, italienii i-au dat 7.5 lui Man, fiind cea mai mare notă primită de un jucător al Parmei, la egalitate cu Benedyczak, care a marcat o „dublă” şi cu Bonny, autor al unui assist.

Edi Iordănescu se va putea baza pe jucător în duelrile din prelimiliminariile EURO 2024, din octombrie. Atunci, România joacă împotriva celor din Andorra şi Belarus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed