Vestea momentului despre Denis Drăguş! Tricolorul semnează cu noua echipă. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Vestea momentului despre Denis Drăguş! Tricolorul semnează cu noua echipă. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Unul dintre cei mai importanţi jucători români din străinătate şi-a decis viitorul.

Denis Drăguş, jucătorul împrumutat de către Standard Liege la Gaziantep, va evolua în Turcia și din stagiunea următoare.

Vestea momentului despre Denis Drăguş!

Tricolorul lui Edi Iordănescu pleacă de la Gaziantep, dar va continua în SuperLig. Standard și Trabzonspor au ajuns la un acord asupra transferului lui Denis Drăguș. Astfel, atacantul va merge la gruparea aflată pe locul 3 în acest moment în prima ligă turcă, în spatele granzilor Galatasaray și Fenerbahce.

13 goluri și un assist în 37 de meciuri a adunat Drăguș în tricoul lui Gaziantep. Acum, urmează mutarea confirmată atât de presa din Belgia, cât şi de cea din Turcia. Cei de la Le Soir anunță că Trabzonspor va plăti două milioane de euro plus bonusuri în schimbul românului. Fotbalistul va încasa un salariu de aproximativ 1,6 milioane de euro pe an.

Florin Manea, agentul care l-a reprezentat pe Denis Drăguș la negocieri, susține că lucrurile nu sunt 100% încheiate, conform playsport.ro. Este de așteptat ca atacantul care aproape sigur va face parte din lotul României la EURO 2024 să semneze cât de curând.

”Nu sunt încheiate complet toate negocierile, dar există o ofertă importantă pentru Denis Drăguș de la Trabzonspor. Sunt destul de avansate, foarte avansate, să spunem… Suntem foarte aproape să ne înțelegem. Trabzon este echipă din primele 3 în Turcia, va juca în Europa sezonul viitor.

Ar fi extraordinar și pentru Denis să ajungă acolo. Ar fi un pas înainte să meargă la echipa asta. Am discutat acum 6 ore cu ei, ieri seara am vorbit cu vicepreședintele. Sunt aceiași patroni ca și la Genoa, suntem foarte aproape să închidem acest transfer”, a spus Manea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed