Vestea momentului despre un tricolor! Este aproape de mutarea carierei. Se decide soarta lui Denis Drăguș

Vestea momentului despre un tricolor! Este aproape de mutarea carierei. Se decide soarta lui Denis Drăguș. Atacantul este pe val în Superlig, iar turcii au început să negocieze pentru tranferul acestuia.

Denis Drăguș se află sub formă de împrumut la Gaziantep, de la Standard Liege, până la finalul asezonului curent. Însă, datorită prestațiilor incredibile avute în acest sezon, turcii sunt gata să îl transfere pe atacat definitiv.

Vestea momentului despre un tricolor! Se decide soarta lui Denis Drăguș

Potrivit presei din Turcia, oficialii fostei echipe a lui Marius Șumudică au început deja negocierile cu belgienii pentru transferul definitiv a lui Denis Drăguș, însă acesta a primit mai multe oferte, de la alte cluburi, astfel că situația acestuia este încă neclară.

”Conducătorii lui Gaziantep au dat startul încercărilor de a-l păstra pe Denis Drăguș și din următorul sezon. În timp ce sunt în derulare negocierile pentru Drăguș, care este sub contract cu Standard Liege, se pare că fotbalistul a fost ofertat de mai multe cluburi. Va fi interesant de văzut ce mutare va face conducerea lui Gaziantep”, notează cei de la memohaber.com.

Se pare că atacantul este dorit și de West Ham United, potrivit presei din Anglia.

”Planetele se pot alinia pentru un transfer al lui Drăguș în Premier League. Echipele menționate de Manea, Palace și West Ham, au probleme în compartimentul ofensiv, iar Drăguș ar putea îmbunătăți acest aspect”, a scris cei de la Caught Offside.

”E clar că există probleme de ordin numeric în atacul lui West Ham după plecarea lui Gianluca Scamacca fără a fi adus un înlocuitor. Danny Ings a dat semne de viață și a marcat contra lui Burnley în weekend, dar nu are o perioadă grozavă pe London Stadium”, a scris și West Ham Zone.

2 milioane de euro este cota de piață a lui Denis Drăguș,potrivit Transfermarkt.com.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed