Vestea momentului despre Andrea Compagno! Selecţionerul, cu ochii pe atacantul celor de la FCSB. A spus totul în direct

Vestea momentului despre Andrea Compagno! Selecţionerul, cu ochii pe atacantul celor de la FCSB. A spus totul în direct. Cel mai bun jucător din Superliga se află sub atenta supraveghere a unui selecţioner.

Costin Curelea, selecționerul României U20, a vorbit despre Andrea Compagno, atacantul celor de la FCSB.

Vestea momentului despre Andrea Compagno!

Costin Curelea, fost atacant, este impresionat de evoluţiile lui Andrea Compagno. Sselecționerul României U20 susținând că vârful italian este un jucător pe placul său.

„Îmi place de Compagno. E tipul de jucător care place oricărui antrenor. Un nouă bun. A început bine, el a avut o perioadă în care a jucat bine. Nu a mai fost introdus (n.r. – apoi), s-a schimbat un pic strategia la FCSB. El, de câte ori a jucat, și-a făcut treaba, din punctul meu de vedere.

Dacă aș fi la o echipă de genul, aș juca cu Compagno. Te ajută. Acum, depinde de strategia FCSB-ului. El protejează foarte bine. Mie îmi place tipul ăsta de jucător”, a spus Costin Curelea, în direct Digi Sport.

Andrea Compagno, care a terminat cu două reușite în meciul de la Sibiu, mai înscrisese și pe început de partidă, însă acel gol nu i-a fost validat. După remiza dintre Hermannstadt și FCSB, scor 2-2, atacantul italian a dat de înțeles că a fost de-a dreptul deziluzionat când a văzut că prima sa reușită a fost anulată.

„Păcat că nu a fost important pentru echipă, am pierdut două puncte importante. La cum a mers meciul, cu acel cartonaș roșu, prindem acest punct și mergem înainte.

A trecut, nici pentru mine n-a fost clar. Cel mai urât lucru pentru un atacant e când te bucuri cu suporterii și apoi ți se șterge golul. Păcat pentru aceste două puncte pe care le-am lăsat aici.

M-am bucurat, era important pentru mine. Mergem înainte! A fost un meci cu foarte multe ocazii, noi și în zece oameni am avut multe ocazii. Cred că a fost corect egalul.

Se întâmplă, cred că e important să nu te oprești și să muncești, să ai mereu încredere. Încerc să ajut echipa și chiar dacă nu marchez. Asta e treaba mea ca atacant, dar nu trebuie să cedez și să-mi ajut echipa. E o perioadă grea”, a spus Andrea Compagno, la finalul partidei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed