Elias Charalambous face anunţul serii! Ce a spus după gafa lui Dawa. FCSB s-a încurcat pe terenul celor de la Hermannstadt + Ce a vorbit cu Andrea Compagno

Elias Charalambous face anunţul serii după ce FCSB a terminat la egalitate meciul cu Hermannstadt, scor 2-2.

„A fost un meci nebun. Nu am început bine în prima repriză. Cred că am reușit să revenim după ce am marcat. Am recăpătat încredere. Schimbările au ajutat mult echipa. Am primit acel gol din greșeala noastră, dar așa e în fotbal. Se întâmplă. Jucătorii au făcut un efort mare în zece. E un rezultat echitabil pentru ambele echipe. Acum trebuie să ne refacem avem meci repede.

(n.r. despre eliminare Joyskim Dawa) Greșelile fac parte din joc, Dawa a făcut un sezon excelent, ne-a salvat în multe meciuri. Repet, greșelile sunt parte din meci. Pot să spun doar lucruri bune despre Dawa. Nu avem motive să dăm vina pe el.

Avem câteva meciuri în decurs de câteva zile. Avem 3 meciuri într-o săptămână, trebuie să schimbăm. Primul „11” cu care începem e cel mai bun și asta e tot. Ngezana, de exemplu, nu mai jucase de mult, iar noi l-am folosit în partide grele.

Compagno ajută mult echipa. Am fost întrebat despre el în ultimele săptămâni, că nu marca. Am spus că joacă mult pentru echipă și că golurile vor veni. E un fotbalist care ajută enorm echipa”, a declarat antrenorul celor de la FCSB la finalul meciului la DigiSport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed