Vestea momentului despre Andrea Compagno! Ce se întâmplă cu atacantul care a scris istorie în Superliga. Italianul are China la picioare

După doar nouă apariții în tricoul celor de la Tianjin, Andrea Compagno i-a uimit pe asiaticii care l-au catalogat drept fiind ”fenomenul ligii”! Italianul a fost vândut în China pentru doar 120.000 de euro, de la FCSB.

Fostul golgheter al grupării care tocmai a devenit campioana României a făcut senzație la noua echipă. Jurnaliștii au dat un verdict excepțional despre Andrea Compagno, în urma ultimei sale evoluții din meciul cu Shandong Taishan. A marcat în minutul 41 al partidei.

Vestea momentului despre Andrea Compagno!

În prezent, vârful italian se află pe locul secund în ierarhia celor mai buni marcatori din Superliga Chineză.

„Tianjin Tiger a terminat la egalitate, 1-1, cu Shandong Taishan în cea de-a 13-a rundă a Superligii Chineze. Andrea Compagno a marcat din nou, menținându-și forma fantastică, dar Tigers a cedat un punct târziu în prelungiri.

A fost al 9-lea gol al lui Compagno în doar 9 meciuri jucate, consolidându-și statutul de fenomen al ligii.

Deși a ratat patru meciuri din cauza accidentărilor, Compagno își menține obiectivul de a marca un gol pe meci. Evoluțiile sale l-au transformat într-unul dintre cei mai apreciați jucători străini din Superliga Chineză!”, au notat jurnaliștii publicației 163.com.

Compagno a bifat nouă goluri în cadrul a șase partide disputate în tricoul celor de la Tianjin, până în prezent.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed