Andrea Compagno are China la picioare! O nouă reuşită importantă pentru atacantul italian. FCSB are de ce să îl regrete

Andrea Compagno are China la picioare! O nouă reuşită importantă pentru atacantul italian. FCSB are de ce să îl regrete. Vârful marchează pe bandă rulantă pentru noua sa echipă.

Andrea Compagno face senzaţie în China. Atacantul de 28 de ani care a rupt plasele în Superliga e la înălţime şi la noua sa echipă.

Andrea Compagno are China la picioare!

Andrea Compagno a deschis scorul în remiza reușită de Tianjin Tiger, scor 1-1, împotriva lui Shandong Taishan. A fost un meci din runda cu numărul 13 a primei ligi din China. Compagno este într-o formă extraordinară în China, unde tocmai a marcat al 9-lea gol în tot atâtea meciuri jucate de la plecarea de la FCSB.

În minutul 41, Compagno a primit o centrare din partea dreaptă. Italianul s-a înălțat, luându-i fața fundașului. A trimis mingea spre poartă din zona punctului cu var. Balonul a prins gazonul, apoi s-a dus la colțul lung, direct în plasa laterală. Portarul nu a avut nicio șansă.

A fost al 9-lea gol marcat de Compagno de la transferul în China. Etapa trecută, vârful reușise o triplă de senzație în victoria echipei lui, scor 4-2, pe terenul lui Cangzhou. După acest gol, Compagno a ajuns al doilea golgeter al campionatului chinez. Se află la egalitate cu brazilienii Andre Luis, Pedro și Gustavo. Primul marcator este chinezul Wu Lei, care a înscris de 14 ori până în acest moment.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed