Andrea Compagno a dat verdictul! Anunț dureros despre FCU Craiova. Ce a spus despre retrogradarea fostei sale echipe

Andrea Compagno, fost jucător la FCU Craiova și FCSB, a reacționat la aflarea veștii cum că cea dintâi echipă a retrogradat, nesperat, în eșalonul secund! Vârful italian regretă demersul grupării roș-albastre în Superliga și i-a transmis un mesaj patronului din Bănie.

La finalul play-off-ului, FCU Craiova a terminat ultima în clasament, obținând un total de doar 22 de puncte. Compagno a fost adus în Superliga de către Adrian Mititelu și nu înțelege cum formația a putut ajunge în acest punct, având toate resursele necesare pentru a face performanță.

Andrea Compagno a dat verdictul!

Atacantul din Cizmă îl sfătuiește chibzuit pe Adrian Mititelu să nu se retragă din fotbal.

„Nu i-am scris nimic patronului. Este un moment foarte urât. La cum i-am cunoscut eu pe ei, nu mi s-a părut bine să le scriu imediat. O să le scriu, am citit că trebuie să se gândească dacă continuă sau nu. Fratele iubitei mele are tricou. Când se duce îmi trimite poze, când îmbracă acest tricou.

Pentru mine a fost o dezvoltare de carieră. Înţeleg perfect care e problema. E unul dintre puţinii patroni care bagă tot din buzunar. Şi când se întâmplă o tragedie sportiva, trebuie să se gândească. Cred şi sper să continue.

Pentru asta nu am putut să cred cum s-a sfârşit sezonul. Pentru mine era o echipă foarte bună, care se putea bate la play-off. Au mulţi, Bauza, Baeten, Bahassa. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Poate că schimbările de antrenor. Nu vreau să zic nimic, doar cine a fost acolo la echipă poate să ştie.

Toate condiţiile sunt foarte bune acolo. Nu le-a lipsit niciun ban. Mi-am scris cu Baeten, cu care am rămas în foarte buna relaţie şi el era foarte afectat. El în ultima perioadă era şi căpitanul. Aceşti trei jucători cred că pot să joace la toate echipele din România!”, a spus, la orangesport.ro, Andrea Compagno.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed