Veste senzațională în Formula 1. Au bătut palma până în 2025

Formula 1 va continua să aibă etapă la Zandvoort până în 2025, după ce joi a fost anunțat un nou acord între F1 și circuitul olandez.

Noul acord adaugă încă două curse la contractul inițial de trei ani, care a început în 2021, când Marele Premiu al Olandei a revenit în calendar pentru prima dată din 1985.

Veste fenomenală pentru fanii Formula 1

Cursa de pe circuitul de la malul mării a devenit rapid una dintre cele mai îndrăgite de pe calendar, fanii olandezi entuziaști aducând o atmosferă fantastică pe circuit atât la evenimentele din 2021, cât și la cele din 2022 – ambele fiind câștigate de eroul local și campionul mondial în exercițiu Max Verstappen.

La cursa din 2023 de la sfârșitul lunii august, care este deja sold out, fanii vor avea doi piloți olandezi pe care să îi încurajeze, fostul campion de Formula 2 Nyck de Vries urmând să se alăture cu normă întreagă pe grila de start în sezonul următor cu AlphaTauri, după ce a debutat cu puncte pentru Williams la Marele Premiu al Italiei din acest an.

Pe lângă acțiunea extraordinară de pe circuit și atmosfera de carnaval, cursa a fost lăudată și pentru eforturile sale de sustenabilitate, care sunt esențiale pentru ambiția generală a Formulei 1 de a deveni Net Zero Carbon până în 2030.

Sursa: Formula1.com

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari