Veste cutremurătoare despre Vasili Hamutovski. Fostul portar a învins o boală cumplită. Cum l-ar putea afecta detenția

Familia fostului portar a făcut dezvăluiri cutremurătoare prin intermediul lui George Ogăraru. Vasili Hamutovski a fost grav bolnav. Acesta a avut cancer și tocmai învinsese boala.

Acum, starea sa de sănătate ar putea să fie afectată după ce va sta în închisoare. Judecătorii din Belarus au decis ca acesta să fie închis pentru 13 zile pentru că ar fi publicat materiale extremiste.

„Astăzi procesul a avut loc online. Pe durata procesului Vasili se afla în închisoare, iar avocatul a putut vorbi cu el doar prin Skype. El a primit acum 13 zile de închisoare pentru că a trimis materiale de pe canalele Telegram care sunt recunoscute ca extremiste în Belarus.

Pe acest canal Vasili i-a trimis soției sale informații și mesaje în luna August. Deocamdată, acesta caz este judecat ca un caz administrativ însă temerea este că în următoarele zile se vor căuta noi “dovezi”…

Vasili a venit în Belarus din Ucraina, unde este antrenor la Lviv. Operația a fost făcută la genunchi la Minsk, acum mai bine de o lună. Acum avea recuperare. A fost reținut vineri de către Poliție.

În alta ordine de idei, la sfârșitul anului 2021, Vasili a fost diagnosticat cu cancer, stadiul 3. Dar a reușit să-l învingă în acest moment. Chirurgia și chimioterapia au ajutat cu succes. De aceea a trebuit să vină și la Minsk pentru a vedea un medic și a verifica dinamica. Dar detenția sa în închisoare poate avea un impact extrem de negativ asupra sănătății sale”, este mesajul transmis de familia lui Hamutovski și postat pe Facebook de George Ogăraru.

George Ogăraru a făcut apel și la Răzvan Burleanu pe care l-a rugat să încerce să poarte o discuție cu omologul său din Belarus în speranța că Hamutovski ar putea să fie eliberat.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Joga bonito către sferturi! Brazilia a dansat în fața Coreei de Sud, iar Neymar e ca Pele și Ronaldo

Naționala lui Tite s-a calificat fără probleme în sferturile...

Parteneri
Recomandari