Verstappen și Perez au rupt tăcerea: vorbesc deschis despre războiul de la Red Bull

Red Bull nu are adversar nici în acest sezon, iar titlul mondial pare a fi o afacere între Max Verstappen și Sergio Perez (ambii Red Bull).

În lumea Formulei 1 deja se anticipează un ”război” între Perez și Verstappen. Mexicanul simte că are o mașină bună și ar putea da atacul la colegul său.

Verstappen: Este normal să se dea lupta între noi doi

Max Verstappen a vorbit deschis despre ”războiul” eu Perez. El a explicat că este normal ca lupta să se dea între ei doi, având în vedere că au cele mai rapide mașini.

„Știm că avem o mașină foarte rapidă, așa că e normal ca lupta să se dea între noi doi în acest moment. Nu este nimic nou. Între noi există o bună înțelegere și o relație la fel de bună.

Cred că amândoi ne dorim să ajutăm să avem un monopost mai bun și mai rapid, să încercăm să rămânem deasupra tuturor. Acesta este principalul obiectiv, iar ceea ce reușim pe pistă vine ca un bonus.
Cred că în unele curse ne descurcăm mai bine. Pentru Checo și stilul lui de a pilota, probabil că i se potrivește mai bine un circuit stradal. Mie personal nu îmi plac acest gen de întreceri. Eu prefer mai degrabă șicanele rapide. Avem câteva circuite stradale în calendar, dar și curse normale”, a spus Verstappen, citat de Formula1.com.

Perez atacă titlul de campion mondial

Sergio Perez admite faptul că nu se va da la o parte din fața lui Verstappen. El a explicat că va încerca să câștige fiecare cursă și îl va ține sub presiune pe colegul său.
„Este un circuit în care ai nevoie de multă încredere. Sunt multe viraje și vezi că mulți piloți lovesc pereții în timpul cursei. Totul este despre încredere, tur după tur trebuie să te asiguri că ești în controlul mașinii tale. Având trei copii acasă, nu aș călători în jurul lumii dacă nu aș crede că pot fi campion mondial. Lucrez pentru acest obiectiv. Sunt atât de multe despre care poți vorbi în afara mașinii, dar este important să livrezi pe pistă.
Este o relație grozavă între Max și mine. Pentru că, deși nu mulți oameni cred, suntem foarte asemănători. Avem o viață în afara sportului și când suntem acasă ne deconectăm aproape total. Când suntem pe circuit, venim să încercăm să facem cea mai bună treabă posibilă, încercăm să ne batem unul pe altul. Sunt sigur că Max se va uita la datele mele, noi ne vom uita la ale lui și ne împingem masiv unul pe celălalt. Cred că anul acesta este vorba de a nu face greșeli”, a spus Perez.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed