Vedeta lui Marius Șumudică pleacă de la Gaziantep! Mutarea care i-ar putea marca toată cariera. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Vedeta lui Marius Șumudică pleacă de la Gaziantep! Mutarea care i-ar putea marca toată cariera lui Denis Drăguș. Este dorit de către formații ce activează în cele mai puternice campionate din Europa.

Denis Drăguș, aproape să părăsească Gaziantep! Ofertă de nerefuzat pentru elevul lui Marius Șumudică.

Vedeta lui Marius Șumudică pleacă de la Gaziantep!

Denis Drăguș este ținta clară a câtorva formații din Bundesliga și Ligue 1!

Atacantul român a dat dovadă de evoluții excepționale în tricoul celor de la Gaziantep, formație la care joacă din toamna anului 2023, sub formă de împrumut de la Standard Liege.

Marius Șumudică a confirmat interesul pentru român. Deși are oferte atât din Turcia, cât și din afara țării, Drăguș va rămâne la Gaziantep până la finalul sezonului curent.

”Drăguș este într-o formă extraordinară, vă spun sincer, nici eu nu mă așteptam de la început. Are niște faze pe care rar mi-a fost dat să le văd. Să marchezi zece goluri în campionat în 20 de meciuri e ceva extraordinar.

Nu numai echipe din Turcia, din ce știu are deja două oferte în momentul de față, una din Bundesliga și una din Franța, deci amândouă din prima ligă!”, a declarat Marius Șumudică, la Digisport.

Gaziantep tremură în fața retrogradării. Formația lui Șumudică ocupă locul 17 în clasamentul turcilor, cu un total de 28 de puncte obținute în urma celor 27 de etape disputate până în prezent.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed