Gest extrem al lui Marius Şumudică! Ce a putut să facă pentru a nu fi dat afară. Dezvăluiri incredibile din interior

Gest extrem al lui Marius Şumudică! S-a aflat ce a putut să facă pentru a nu fi dat afară. Au apărut dezvăluiri incredibile din interior. Tehnicianul român ar fi garantat cu bani că Gaziantep nu retrogradează.

Turcii au dezvăluit că Marius Șumudică a oferit o sumă considerabilă pentru a garanta că Gaziantep nu va retrograda. Antrenorul român le-a promis oficialilor echipei că va plăti 100.000 de euro în cazul în care Gaziantep retrogradează.

Gest extrem al lui Marius Şumudică!

Marius Șumudică a fost aproape de a fi demis de la Gaziantep, deoarece echipa a coborât pe loc retrogradabil. Cu toate acestea, oficialii echipei au hotărât să-i ofere încă o șansă, după o ședință de trei ore cu „Șumi”.

Potrivit presei din Turcia, Marius Șumudică a promis să plătească 100.000 de euro pentru a salva Gaziantep de la retrogradare.

Consiliul de administrație al lui Gaziantep s-a întâlnit imediat după ultimul meci al formației. Chiar dacă membrii au votat în favoarea demiterii lui Marius Șumudică, cu scorul 7-6, antrenorul român a primit încă o șansă, după o discuție cu președintele echipei.

„Șumudică le-a spus oficialilor că în cazul în care va pleca, echipa cu siguranță va retrograda. După a spus managerilor: „Pariez că echipa asta rămâne în prima ligă. Dacă va retrograda, voi da 100.000 de euro din propriul meu buzunar”. Astfel, oficialii echipei au votat pentru Șumudică, după ce erau deciși să plece inițial”, au scris turcii de la olaymedya.com.

Marius Șumudică a fost „salvat” de jucătorii de la Gaziantep. Trei dintre elevii săi au mers să discute cu oficialii clubului pentru ca „Șumi” să nu fie demis. Astfel, antrenorul va rămâne în funcție la echipa din Turcia.

Alexandru Maxim, Florin Niță și căpitanul echipei, Papy Djilobodji, au fost trimiși să discute cu conducerea clubului pentru a împiedica plecarea lui „Șumi”.

„Trei fotbaliști importanți s-au dus la președinte și la manageri și le-au spus: <Noi suntem mulțumiți de antrenorul nostru. Noi am adus echipa în această situație grea și tot noi o vom scoate de aici! Vrem ca antrenorul nostru să rămână. Dați-ne ocazia și vom câștiga meciul cu Antalya>”, au transmis turcii de la olaymedya.com.

„Șumi” a mers însoțit de asistentul său, Șener Gençtürk, la președintele lui Gaziantep.

Oficialul echipei a decis să-l păstreze pe român, dar vicepreședintele Gaziantep, Güney Dağdeviren, a demisionat, deoarece își dorea ca antrenorul român să părăsească banca echipei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed