Cum a scăpat Marius Șumudică de demitere. Gaziantep, pe un butoi cu pulbere. Dezvăluiri incredibile din interior

S-a aflat cum a scăpat Marius Șumudică de demitere. Gaziantep se află pe un butoi cu pulbere. Au apărut dezvăluiri incredibile din interior. Tehnicianul ar fi intrat şi în război cu fanii, din cauza rezultatelor slabe ale echipei.

Luni, 26 februarie, a fost o zi complicată pentru Marius Șumudică (52 de ani). Antrenorul român a fost aproape de a fi dat afară de conducerea formației Gaziantep, dar în cele din urmă turcii s-au decis ca el să rămână pe banca tehnică a echipei.

Cum a scăpat Marius Șumudică de demitere

Ali Budak, cel care a spus inițial că Șumudică va pleca, iar mai apoi a transmis că românul va rămâne la Gaziantep, a vorbit despre ce s-a discutat în ședința clubului.

„Întâlnirea, care a început dimineaţa, s-a încheiat acum. Preşedintele Memik Yilmaz şi managerul Mustafa Kara, care au intrat în şedinţa cu Marius Şumudică la ora 12:00, s-au întâlnit cu antrenorul şi echipa sa până în ora 16:00. Preşedintele Memik Yilmaz, care a adunat consiliul de administraţie după ora 16:00, a pus soarta experimentatului tehnician la votul conducerii.

În timp ce decizia de 7 la 6 a fost luată ca Şumudică să plece, Şumudică şi asistentul său, Şener Gencturk, au fost chemaţi la sediul clubului. În discuție telefonică avută cu asistentului lui Şumudică s-a spus: ′Vino, îţi vom încheia înţelegerea′.

Şumudică si asistentul său s-au dus la sediu şi au început negocierile cu preşedintele şi conducerea. La finalul întâlnirii, care a durat aproximativ 3 ore, Şumudică a promis că va menţine echipa in liga şi s-a decis continuarea cu antrenorul experimentat”, a anunțat Ali Budak pe Twitter.

Consiliul ar fi hotărât să-l dea afară pe antrenorul român printr-un vot de 7 la 6, dar Șumudică ar fi promis că va menține echipa în Super Lig.

Marius Șumudică: „Nu s-a pus problema de așa ceva”

Într-un interviu recent, Marius Șumudică a spus că va continua să fie antrenorul celor de la Gaziantep.

„Nu știu cine a apucat să scrie că sunt demis. Nu s-a pus problema de așa ceva. Știm cu toții că rezultatele nu sunt cele pe care le așteptam. De aceea am și avut o ședință cu toți membrii conducerii, 15 persoane.

Fiecare a spus ce crede că trebuie făcut și vom continua împreună. Eu și staff-ul vom face tot ce ține de noi ca să salvăm Gaziantepul de la retrogradare.

Aici sunt niște oameni care merită să aibă echipă în prima ligă din Turcia”, a declarat Marius Șumudică, pentru Digi Sport.

După 27 de runde, Gaziantep ocupă locul 17 în Super Lig, având doar 28 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed