Vedeta lui Gică Hagi rupe tăcerea! A rămas mască după ce a fost convocat pentru EURO 2024. Mesaj de ultimă oră pentru Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a publicat lotul preliminar cu cei 28 de jucători eligibili pentru a evolua în cadrul celor două amicale ale naționalei din luna iunie (Bulgaria şi Liechtenstein), implicit pentru EURO 2024! Selecționerul a surprins cu o decizie de ultim moment.

Constantin „Dina” Grameni, surpriza lotului, a recunoscut care a fost reacția sa sinceră, în momentul în care a aflat de convocare. Tânărul mijlocaș legitimat la Farul Constanța speră să rămână în lot, în contextul în care Edi Iordănescu nu va putea convoca decât cel mult 26 de jucători pentru turneul final din Germania.

A rămas mască după ce a fost convocat pentru EURO 2024!

Mijlocașul în vârstă de 21 de ani își trăiește visul din copilărie.

„Visul oricărui copil care se apucă de fotbal la o vârstă fragedă. Un lucru enorm de mare, care nu mă aşteptam să vină atât de repede.

Venind asta, mă motivează în plus să dau totul, să muncesc mai mult. E o confirmare că munca dă roade.

Eram la masă cu familia mea când m-a sunat cineva de la echipa naţională şi mi-a spus că voi fi convocat la această acţiune.

Sincer, am aşteptat să fie oficial pentru că nu îmi venea să cred, pur şi simplu. Cred că ziua aceea nici nu am conştientizat ce s-a întâmplat.

Am avut şi o discuţie cu domnul selecţioner. Colegii sunt sigur că o să mă primească bine, pentru că pe majoritatea îi cunosc.

(n.r. Ce mesaj ţi-a transmis selecţionerul?) Că noi ne-am câştigat acest loc, că ne sprijină şi o să ne ajute cu tot ce poate ca să devenim o versiune mai bună a noastră. Acest lucru ne responsabilizează şi ne motivează şi mai mult!”, a declarat pentru frf.ro, Constantin „Dina” Grameni.

Turneul final din Germania se va desfășura în perioada 14 iunie – 14 iulie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed