S-a aflat adevărul despre Alexandru Mitriţă! De ce nu a fost convocat de Edi Iordănescu la EURO 2024. Răzvan Lucescu a spus clar

S-a aflat adevărul despre Alexandru Mitriţă! S-a aflat de ce nu a fost convocat de Edi Iordănescu la EURO 2024. Răzvan Lucescu a spus clar. Actualul antrenor al lui PAOK Salonic a vorbit despre problemele jucătorului de la CSU Craiova.

Edi Iordănescu a decis să nu-l convoace pe Alexandru Mitriţă pentru EURO 2024. Asta în ciuda jocului bun de la CSU Craiova.

S-a aflat adevărul despre Alexandru Mitriţă!

Lotul preliminar pentru EURO 2024, convocat de către Edi Iordănescu nu îl cuprinde pe Alexandru Mitriță. Decizia selecţionerului a fost contestată, dar Răzvan Lucescu explică. Antrenorul a vorbit despre plusurile jucătorului de la CSU Craiova, dar şi despre problemele pe care le are, conform gsp.ro.

Răzvan Lucescu spune că jucătorulnu gestionează bine momentele în care nu este folosit de antrenor. Mai mult, tehnicianul celor de la PAOK a afirmat că Mitriță are nevoie de o echipă la care să fie jucător principal pentru a arăta cea mai bună formă. ”Un băiat senzațional, un fotbalist supertalentat, un jucător imprevizibil, un jucător care poate desface apărări când jocul e blocat. Un jucător care poate veni cu acea idee genială și să îți aducă un plus când nu te aștepți.

Singura mea problemă cu Alex, și știe foarte bine că de multe ori am avut discuția asta, a fost că atunci când nu juca, lăsa capul în pământ. Cumva ceda! Nu reacționa… În momentele de dificultate nu știe să lupte. El are nevoie de o echipă unde el să fie rege. Exact cum este la Craiova”, a afirmat Răzvan Lucescu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed